2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی نت زده بود تغذیه خیلی روی لاغری افرادی با طبع دموی تاثیر نداره فقز ورزش منم مشکل دارم نمیتونم ور ...

این اولین باره ک همچین چیزی میشنوم با اینهمه تخصص و‌مطالعاتی ک دارم😕

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
تو نت نوشته بود🤦‍♀️

عزیزم😂

همه نوشته های نتم درست نیست.

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧

افراد دموی استعداد چاقی فراوانی دارند و بسیار خوش اشتها هستند و به همین دلیل معمولا اضافه وزن دارند.

وی ادامه داد: برای یک دموی مزاج با پیش فرض بالا بودن وزن، وزن بین۷۷ تا ۸۰ کیلو مناسب است. حال اگر یک دموی مزاج از حالت تعادل خارج شد، اقداماتی از جمله رژیم ترک ناهار به مدت ۴۰ تا ۱۲۰ روز، کاهش جدی گرمی‌ها بویژه گرم و ترها، ترک آب یخ خوردن و ترک نوشیدن آب بین غذا، روغن‌مالی روی شکم هر شب با روغن سیاه دانه را انجام دهد.

این پزشک و محقق طب سنتی تصریح کرد: بهترین زمان برای کاهش وزن دموی‌ها اول فصل پاییز و دوم زمستان است چراکه در این فصل‌ها نیازشان به خوراکی‌های سرد کمتر است.

کسی را قضاوت نکنید، فقط بخاطر اینکه گناهانش با گناهان شما فرق دارد😊
اخه ظاهر خیلی تو اعتماد ب نفس تاثیر داره

آره اونم درسته👌، ولی دوست داری سودات بره بالا خدایی نکرده مشکل روحی پیدا کنی. 

کسی را قضاوت نکنید، فقط بخاطر اینکه گناهانش با گناهان شما فرق دارد😊