2777
2789
فدااات بشم.فک نکنم دیگه بتونم برم سر کار.احتمالا استعفا بدم حسابی بشینم بچه هامو نگا کنم فقط

ننننننننننننننننننننننن عه!!!!این چه کاریه؟؟؟

اولا باید زندگی نرمالی که داشتی رو ادامه بدین....هیچ چیز نباید تغییر کنه! چون تو روحیه خودتون اثرگذاره....فک کن شما تو جامعه باشی یهو خونه نشین بشی چی به سر روح و روانت میاد؟

بشنین خونه بچه ها بیشتر فکر میکنن اوضاع خطرناکه!

آبجی چرا اینقدر ناامیدی؟؟؟؟

۳ تا وروجک داری....بخاطر اونا باید بجنگی!چیزی نیست بخدا!!اگه خطرناک بود پزشکا میگفتن واضح...باور کن

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  
ننننننننننننننننننننننن عه!!!!این چه کاریه؟؟؟ اولا باید زندگی نرمالی که داشتی رو ادامه بدین....هیچ ...

اخه مادربزرگم جلو چشام با همین سرطان روده لعنتی مرد.یک ماه یبوست بود و شکمش بند بود تا تموم کرد.سرپرستم بود خدابیامرزتش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتن فقط باید اسید معدت کنترل بشه و کلی دارو داد مثل داروهای قبلیم

آخییییییش

پس خداروشکر....هنوز زخم نشده...فقد تغییر شکل داده

یه پیشنهاد دارم براتون

تو شهری که هستین....یه طب سنتی کار ماهر پیداکنید درمورد رژیم تغذیه ای و سبک زندگیتون مشورت بخایین

من مادرم توده نسبتا بدخیم داشت توی تیروئیدش

کنار دارو درمانی طب سنتی هم رفتیم هم چربی خونشون خوب شد هم قند و فشار(برا دوتا آخری ۱۴ سال قرص مصرف میکرد)

شمام باید یه تکونی بدین به وضعیتتون

نمیگم کاهش وزن...شاید اصلا صلاح ندونه طب سنتیه

ولی قطعا کلی چیز هست راهنماییتون کنه که مصرف کنید تا کمک درمان دارویی بشه

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  
اخه مادربزرگم جلو چشام با همین سرطان روده لعنتی مرد.یک ماه یبوست بود و شکمش بند بود تا تموم کرد.سرپر ...

خدارحمتش کنه

اره پولیپ روده ژنتیکیه میخاستم کم کم بگم بفکر بچه هاتون باشین...چکاپ سالانه ببرینشون

نمیدونستم کی و کجا بگم!

آخییییییش پس خداروشکر....هنوز زخم نشده...فقد تغییر شکل داده یه پیشنهاد دارم براتون تو شهری که هست ...

شهرستان ما محرومه و زیاد بلد نیستن.خودم ۱۶ کیلو وزن کم کردم چون غذا نمیونم زیاد بخورم.سرم داره میترکه بس که گریه کردم

هرچی به مشکلات فکر کنین بیشتر میشن

باید ازش استفاده کرد

بزار یه خاطره بگم خیلی قشنگ بود برام

ما هفته ای یبخشیم دیگه

ولی یه کلینیک ویژه دیابت داریم هر هفته یروز چند نفر اونجا آموزش میدیم...صفر تا صد مشکلشونو و درمان و.....

یه آقایی یبار اومد با خانومش جلومو گرفت کلی تشکر و قدردانی....گفتم خدایا من چکار خوبی کردم چرا اینا اینجوری کردن!  

بعد معلوم شد عاقا بخاطر رژیم غذایی و ورزش هایی که داشته روحش باز شده پس خانوم تصمیم میگیره مثل عاقاشون مصرف کنه....وقتی تاثیرشو روی روح و روانشو دیدن بچه هاشونم همونو انجام دادن!

مردگنده قسم میخورد اخلاقش تو خونه صدبرابر بهتر شده!خانومش میگفت فضای خونه شادتر شده....این رژیم و این سبک زندگی که بیمارا دارن سبب میشه بدنشون هرچی اضافه داره مصرف کنه پس سبک میشن و تو روحیشون اثر زیادی داره

حالا شمام قطعا فهمیدین چ چیزایی براتون خوبه چه چیزایی نه

حتما خودتون رعایت کنین

بچه هاتونم باروی خوش بگین رعایت کنن

نه برای بیماری

برای اینکه زندگی خوبی داشته باشین

چکاپ یعنی چی عزیز.یعنی کلونوسکوپی بدن؟

اره ببرین پیش پزشک بگین چه مشکلی داشتین و مادربزرگتونم داشته 

علائمی که داشتین و خوشون چک کنن(خونریزی حین دفع،تغییر عادات دفعی و...)

خدارحمتش کنه اره پولیپ روده ژنتیکیه میخاستم کم کم بگم بفکر بچه هاتون باشین...چکاپ سالانه ببرینشون ...

عزیزم میشه جواب منم بدید شوهر من معدش نفخ و ترش زیاد میکنه بالا میاره الان چند ساله اینجوریه بیشترم وقتی عصبی بشه الانم یه هفته است درگیره قبلا دکتر رفته داروی معده دادن گفتن رفلاکسه ولی من میترسم خدای نکرده سرطان باشه این هفته هر چی میخوره بالا میاره علائم سرطان معده چیه ؟

هرچی به مشکلات فکر کنین بیشتر میشن باید ازش استفاده کرد بزار یه خاطره بگم خیلی قشنگ بود برام ما ه ...

کلمه ها از اخر به اوله.بزور تا یه جایی خوندم.خیلیییی خوبی.چطوری میتونم ادت کنم.من زیاد نی نی سایت بلد نیستم

عزیزم میشه جواب منم بدید شوهر من معدش نفخ و ترش زیاد میکنه بالا میاره الان چند ساله اینجوریه بیشترم ...

مدفوع سیاه رنگ نداشتن؟

استفراغ خونی؟

کاهش وزن تو یه ماه اخیر(بالاتر از ۱۰ درصد)

درد ناحیه قفسه سینه؟

اینا علائمیه که پزشک و مجاب میکنه یه مشکلی هست!

معده بعضیام میگن عصبیه تو جامعه...هربار استرس روحی یا جسمی(مثل شکستگی و...)میبینن معدشون بهم میریزه!

انشالله که بهتر بشن

من دانشجو پرستاری ام  پولیپ ها انواع دارن که خوش خیمم توش هست...ولی اگه گفتن ادماتوز...با عمل ...

خواهر گلم بهم کمک کن.

امشب سینه سمت راستم ی توده بود

اندازه ی انحیر

ایا سرطان هس؟؟؟؟

خواهش میکنم جواب بدین