وقتی هم شما میرید میگید بیا بریم جدی و رک و محکم بپیچونه با داد میگه نمیامممم انگار دشمن خونیشن.. اما شما رو زور کنه هر ماه ۲ بار خونه پدرش برید و از بس ساده و خر و بی زبون هستید بعد از ۲ سال تازه متوجه بشید عه این که خونه بابام نمیاد .. و دیگه کم خونه پدرش برید . آیا به مادره و همسرتون میگید دلیلش اینه؟ البته شوهرم انگار فهمیده که موشک جواب موشک میکنم... ولی خب مادرش به همسرم گفته چرا نمیاد؟ اگر عمدی نمیاد بگو بیام جرش بدم بندازم خونه باباش و وظیفش هست بیاد به مادرشوهر سر بزنه وگرنه طلاقش بدم... خیلی بدش میاد هر ماه ۲بار من نرم خونش... البته پسرش هم جدا هر هفته تنها میکشونه خونش تو این ۱۰ سال ازدواج و روال شده... اما زنشو هم میگه باید باید سر بزنم گهگاهی...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهر منم همینه هر بار سر اینکه خونه بابام بیاد کلی بهونه میاره و انگار به زور میاد با اینکه خیلی احترامشو دارن و تحویلش میگیرن ولی من هر هفته باید برم و اگه خدایی نکرده یه هفته بگم نمیام زندگیمو جهنم میکنه