2777
2789
تو رو خدا باهام بیشتر حرف بزن.خیلی جوونم.نه مادر دارم نه پدر و نه خواهر و برادر

گلم....چرا خودتوباختی آخه؟؟؟

بخدا اون روده ای اصلا هنوز سرطان نیست...راحت برداشته میشه

ولی متاپلازی...ترش کردن و میکروب معده و اینا توش اثر داره....مدت درگیریتون اثر داره

اره سرطان معده بهبودی توش خیلی کمه...ولی اولا هنوز سرطان نیس دوما مراحل اولش باشه کلی وقت داره کلی درمان جایگزین هست..

هرچیزی که توی نت دیدین درست نیست

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه باهام بیشتر حرف بزنین.چن وقته به خودکشی فک میکنم.اگه به شیمی درمانی بکشه هیچ کس رو ندارم نگهم د ...

ببین.مشکل روده ات با یه عمل ساده(نهایتا ۲.۳ شب بستری) حل میشه انشالله کم دیدم بخان شیمی درمانی بشن

ولی مشکل معدت یکم مبهمه..اگ زود فهمیده باشین با یه عمل و چندجلسه شیمی درمانی و رادیوتراپی مشکل حل میشه

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  
ببین.مشکل روده ات با یه عمل ساده(نهایتا ۲.۳ شب بستری) حل میشه انشالله کم دیدم بخان شیمی درمانی بشن ...

پولیپ روده رو دکتر برش داد و گفت سه سال دیگه بیا کولونسکوپی بده.یعنی احتیاج به عمل دارم متوجه نشده.پولیپ ۱۰*۱۰ mm بود برش داد ولی هنوز شکمم دردای خیلی شدید داره .زیر ناف و قسمت بالای ناف

بعدشم

کلی آدم مبتلا به سرطان دارن تو خیابون از کنارمون رد میشن ما اصلا تشخیص نمیدیم!!!الان سرطان بیماری ای نیست که درمان نداشته باشه(دلداری الکی نیست)

پروسه درمانش طولانی هست...قبول...ولی از کار و زندگیت نمیندازه مطمئن باش

بخدا مریض میشناسم بعد کلاس درسش میومد داروشو میگرفت باز میرفت خونه...

هر تغییری اولش سخته 

پولیپ روده رو دکتر برش داد و گفت سه سال دیگه بیا کولونسکوپی بده.یعنی احتیاج به عمل دارم متوجه نشده.پ ...

خو دیگه کلونسکوپی ۳ سال دیگت برا اینه ببینن درمان دیگه لازم داره یا نه...خداروشکر که رفتین پی درمان

برای معده چطور؟

بعدشم کلی آدم مبتلا به سرطان دارن تو خیابون از کنارمون رد میشن ما اصلا تشخیص نمیدیم!!!الان سرطان بی ...

منم معلمم.تازه داشتم رنگ خوشبختی رو میدیدم.تازه داشتم خونواده دار میشدم و ارزوی دیدن عروسی دخترام رو دارم

خو دیگه کلونسکوپی ۳ سال دیگت برا اینه ببینن درمان دیگه لازم داره یا نه...خداروشکر که رفتین پی درمان ...

برا معده و روده دکتر زیاد توضیح نداد و گفت معدت تعییر ماهیت سلولی داده.بعدا خودم پیگیر شدم و از دکترای دیگه پرسیدم متوجه شدم.معدم متاپلازی روده ای متوسط داره و باید یک سال دیگه برم انسکوپی بدم

منم معلمم.تازه داشتم رنگ خوشبختی رو میدیدم.تازه داشتم خونواده دار میشدم و ارزوی دیدن عروسی دخترام رو ...

ببببببببهههه بیا....خانوم معلمم که هستین

معلما باید الگو شاگردا باشن...به منم میگفت این دوتا مشکلو دارم قطعا میشکستم و کلی بدو بیراه میگفتم به زمین و زمان

خوبه که دردودلاتونو توی خانواده نبرین

بزارین همیشه قوی بچشمشون بیاین  

برا معده و روده دکتر زیاد توضیح نداد و گفت معدت تعییر ماهیت سلولی داده.بعدا خودم پیگیر شدم و از دکتر ...

زیاد ترش میکردین؟

ببببببببهههه بیا....خانوم معلمم که هستین معلما باید الگو شاگردا باشن...به منم میگفت این دوت ...

فدااات بشم.فک نکنم دیگه بتونم برم سر کار.احتمالا استعفا بدم حسابی بشینم بچه هامو نگا کنم فقط

اره.اگه قرص ناشتا نخورم یک قطره اب نمیتونم بخورم

دکتر دیگه هم رفتین قرص و دوای دیگه اضافه نکردن نه؟

چون واقعا درمورد متاپلازی چیزی نمیدونم

شما پولیپو حل شده درنظر بگیر 

دکتر دیگه هم رفتین قرص و دوای دیگه اضافه نکردن نه؟  چون واقعا درمورد متاپلازی چیزی نمیدونم شم ...

گفتن فقط باید اسید معدت کنترل بشه و کلی دارو داد مثل داروهای قبلیم