2777
2789
کلمه ها از اخر به اوله.بزور تا یه جایی خوندم.خیلیییی خوبی.چطوری میتونم ادت کنم.من زیاد نی نی سایت بل ...

یکبار دیگه صفحه رو ببند دوباره باز کن تایپ درست میشه

برا اونکارم باید بزنی رو کاربریم بهم تقاضای دوستی بدی تا من قبول کنم  

کاش انقد ک میگی خوب بودم

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  
میشه باهام بیشتر حرف بزنین.چن وقته به خودکشی فک میکنم.اگه به شیمی درمانی بکشه هیچ کس رو ندارم نگهم د ...

ببین برو زیارت عاشورا بخون ب روش ایت الله حق شناس از ته دلت بخون وامام حسینو صدابزن.بااااورکن معجزه ی شفاشو میبینی.ناامیدنشو.ترقران تو نت هم سرچ نکن ک روانی میشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدفوع سیاه رنگ نداشتن؟ استفراغ خونی؟ کاهش وزن تو یه ماه اخیر(بالاتر از ۱۰ درصد) درد ناحیه قفسه سی ...

نه عزیزم اون علائمو نداره ممنون که وقت گذاشتی اره عصبیه تو زندگی خیلیم بد اورده

خواهر گلم بهم کمک کن. امشب سینه سمت راستم ی توده بود اندازه ی انحیر ایا سرطان هس؟؟؟؟ خواهش میکنم ...

ببین سرطان سینه انواع داره اقسام داره

باید برین پیش پزشک تا عکس برداری چیزی بکنه....خیلی هاش خوش خیمه اصلا به عملی و قرصم لازم نداره

ولی چون نزدیک ریه اس و امکان انتقال(متاستاز)داره حتما باید برین پزشک با معاینه دقیق چکتون بکنه

اون توده رو دست میزنی سفته و حالت کپسولیه یانه شله و مرز مشخصی نداره؟؟ سابقه شیر دهی داری یا نه...اینا همش اثر داره باید برین پیش پزشک

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  
ببین سرطان سینه انواع داره اقسام داره باید برین پیش پزشک تا عکس برداری چیزی بکنه....خیلی هاش خوش خی ...

سفت هست 

وقتی میخوابم هست

ولی وقتی میشینم نیست

سینه هام بزرگ هستن.

۳۷ ساله هستم و بچه ندارم

انشاءالله که زود زود خوب شی خواهرم شما اون مشکل مدفوع هم داشتید ؟ شوهر من فقط بالا میاره و نفخ و ترش

و یه نکته دیگه

دقت کن علت شروع شوهر شما با این آبجی مون خیلی فرق میکنه...شوهرشما گه گاه اینجوری میشه ولی ایشون یهویی مثل اینکه شرو شده و ول کنشم اتصالی کرده

خواهر گلم بهم کمک کن. امشب سینه سمت راستم ی توده بود اندازه ی انحیر ایا سرطان هس؟؟؟؟ خواهش میکنم ...

خوهر من و خواهر شوهرم هر دو تا داشتن عمل کردن دانه خوش خیم بود تازه کسیم نفهمید خواهرم ازدواج کرده بچه هم داره گلم برو دکتر چرا خودتو باختی سرطان چیه

من خون تو مدفوعم ندیدم و استفراع خونی هم نداشتم

خوبیا من که میگم سرطان نیس هی خودتو میترسونی  

برو افرین...به اونام فکر نکن دیگه  

برم چه دکتری؟؟؟؟ زنان؟؟؟

انکولوژیست انتخاب اول

ولی پزشک زنان معمولا بهتره چون تجربش بالاتره بعدشم زنه و معاینه و...

ببخشید دیر شد دستم بند بود