دوستم همسن منه اما هنوز ازدواج نکرده یعنی متولد 62 چند وقت پیش عکس پروفایلش عوض شد عکس دو تا دست زن و مرد که انگشتر دستشون بود خیلی خوشحال شدم اخه خیلی دلش می خواد ازدواج کنه منم همیشه براش دعا می کردم پیام دادم خبریه که گفت فردا بله برونمه واقعا ذوق کردم چند روز بعد پرسیدم چی شد گفت پسره با خاله و دایی و خلاصه فامیلاش اومدن منم فامیلام بودن اما هیچ حرفی از مهریه و عروسی و اینا نشد اینم بگم اینا قبلا یه مدت با هم دوست بودن
اگه زوری هم باهاش ازدواج کنه خوشبخت نخواهند بود. دوستت بره ترمیم کنه و بعد به موقعیتهای بهتر فکر کنه. اما چرا با اینکه پسره پایین تر دختره است نخواستش؟
اینکه اون جلسه هیچ بحثی از مهر نکردن علتش این بوده نپسندیدن و منتفی بوده پسره هم مونده برا سواستفاده که به هدفش رسیده .... نمیدونم چی بگمراستش هر کسی طرز فکر خودشو داره ولی من نوعی خوشم از این دختر نیومد هر چیزی اصولی داره
دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
اخه این چه دوست داشتنی یارو بهش نامردی کرده اصلا ازدواج منطقی نیست پسر رو بفرسته به درک خدا خودش جوابشو میده خودشم چشماشو باز کنه دیگه از این کارا نکنه
تو رو خدا دوستان تو این روزا آب رو کمتر مصرف کنیم به فکر بحران کم آبی هم باشیم هرموقع دستاتون رو میشورید شیر آب رو ببندید
اینو واسه یه بچه تعریف کنید میگه این ازدواج نحس به صلاح نیست،بعدم این دختر خانوم با این همه کمالات وجمالات معذرت میخوام مغزشون خرگاز گرفته طرف همچین پسری رفتن بخدا نمیدونم چی توسر دخترای ساده ما هست تا با کسی دوست میشن نقش همخوابه حتما باید اجرا کنن ماشاءالله پسرا گرگ شدن بزن و در رو شدن ،الانم دیگه دستور دارن پزشکان واسه معاینه بکار ت همه بگن سالم
اینو واسه یه بچه تعریف کنید میگه این ازدواج نحس به صلاح نیست،بعدم این دختر خانوم با این همه کمالات و ...
دوستم خانواده اش پولدار نیستن اما خودش کار کرده و ماشین خریده بعدم از اول همیشه می گفت دوست دارم با پزشک ازدواج کنم ،چندین سال پیش خواستگار داشت پلیس که خونه و ماشین هم داشت ولی قبول نکرد الان به این پسره راضی شده