2777
2789
عنوان

خانوما خواهشا نظر بدین در مورد دوستمه مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 94 پست
بعدم دوستم با ناراحتی  گفت یه خاکی هم به سرم شده ،دیگه خودتون بفهمین،گفتم چطور چرا اخه،گفت اشتب ...

اگر بخاد شکایت کنه راحت میتونه و پدره پسر رو درمیارن اما خوب دیگه همه میفهمن

خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی

حالا همه ی خانواده با این ازدواج مخالف شدن با اینکه همه ی اونا این موضوع و می دونن البته از قبل هم نمی دونم به چه دلیلی مخالف بودن اینم بگم دوستم دکترا داره خوشگل و قد بلنده و ماشین ام وی ام از خودش داره که با پول درامد  خودش خریده  اما پسره  اه در بساط نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا همه ی خانواده با این ازدواج مخالف شدن با اینکه همه ی اونا این موضوع و می دونن البته از قبل هم ن ...

خب پس پرده هم نداره ک نداشته باشه میتونه راحت ازدواج کنه چون به موفقیت هایی رسیده ک اون ضعفش رو میپوشونه اما باید به همسر ایندش بگه

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
بعدم دوستم با ناراحتی  گفت یه خاکی هم به سرم شده ،دیگه خودتون بفهمین،گفتم چطور چرا اخه،گفت اشتب ...

چه خواهر روشن فکری 😐

من بودم اگر داداش داشتم بدبختش می کردم چرا دختر مردم بازی داده 

فکر کنم بتون شکایت کنه ولی خب زندگی که اینجوری شروع بشه آخرش چی میشه؟

دوستم میگه حالا نمی دونم چه کار کنم واسه پدر و مادرم می ترسم اگه این موضوع و بفهمن و هرچی هم به اون اقا میگم بیا ازدواج کنیم خودت که می دونی چه کار کردی میگه ازدواج که زوری نیست برو با یکی بهتر از من ازدواج کن ،اتفاقی نیوفتاده ،حالا دوستان به نظرتون دوستم باید چه کار کنه خودش میگه نمی خوام با شکایت کار حل شه اما از نظر شما شکایت کنه اون پسر می تونن مجبور کنن باهاش ازدواج کنه بعدم اگه ازدواج کنن ازدواج درستی هست و کلا بی فایده هست هر کس هر نظری داره لطفا بگه

فکر نمی کنم اخه توی شهر ما هنوز این چیزا خیلی مهمه

میره میدوزه... ما خودمون شهرستانیم ولی یه نظرم مهم نیست 

کدوم شهرین

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
دوستم میگه حالا نمی دونم چه کار کنم واسه پدر و مادرم می ترسم اگه این موضوع و بفهمن و هرچی هم به اون ...

پسره رو ول کن خودشم بره عمل ترمیم

تو رو خدا دوستان تو این روزا آب رو کمتر مصرف کنیم به فکر بحران کم آبی هم باشیم هرموقع دستاتون رو میشورید شیر آب رو ببندید  
باید از راه قانونی اونو مجبور به ازدواج سوری بعد هم طلاق کنه  تنها راهش همینه

اخه دوستم پسره رو دوست داره نمی خواد طلاق بگیره بعدم پسره راضی نمیشه ازدواج کنه