دوستم همسن منه اما هنوز ازدواج نکرده یعنی متولد 62 چند وقت پیش عکس پروفایلش عوض شد عکس دو تا دست زن و مرد که انگشتر دستشون بود خیلی خوشحال شدم اخه خیلی دلش می خواد ازدواج کنه منم همیشه براش دعا می کردم پیام دادم خبریه که گفت فردا بله برونمه واقعا ذوق کردم چند روز بعد پرسیدم چی شد گفت پسره با خاله و دایی و خلاصه فامیلاش اومدن منم فامیلام بودن اما هیچ حرفی از مهریه و عروسی و اینا نشد اینم بگم اینا قبلا یه مدت با هم دوست بودن
حالا همه ی خانواده با این ازدواج مخالف شدن با اینکه همه ی اونا این موضوع و می دونن البته از قبل هم نمی دونم به چه دلیلی مخالف بودن اینم بگم دوستم دکترا داره خوشگل و قد بلنده و ماشین ام وی ام از خودش داره که با پول درامد خودش خریده اما پسره اه در بساط نداره
دوستم میگه حالا نمی دونم چه کار کنم واسه پدر و مادرم می ترسم اگه این موضوع و بفهمن و هرچی هم به اون اقا میگم بیا ازدواج کنیم خودت که می دونی چه کار کردی میگه ازدواج که زوری نیست برو با یکی بهتر از من ازدواج کن ،اتفاقی نیوفتاده ،حالا دوستان به نظرتون دوستم باید چه کار کنه خودش میگه نمی خوام با شکایت کار حل شه اما از نظر شما شکایت کنه اون پسر می تونن مجبور کنن باهاش ازدواج کنه بعدم اگه ازدواج کنن ازدواج درستی هست و کلا بی فایده هست هر کس هر نظری داره لطفا بگه