2777
2789

هیچوقت ازدواج نکنین.

وسلام  

یه متاهل خوشبخت پیدا نمیکنین

هرکیم میگه نهههههههه.... دروغ میگه ادا درمیاه که مثلا من خوشبختم

اما، تنها تو بودی که به من آموختی،،، هیچ چیز را سخت نگیرم... بجز دستهایت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا هستن متاهل های خوشبخت هم زیاده عزیزم ولی باهات موافقم با ازدواج نکردن

روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...

چرا نسخه میپیچی برا همه عزیزم.نه اینجوری نیست.من یه متاهلم که با وجود مشکلاتی که مثل همه دارم کنار شوهرم خوشبختم..حالا نمیدونم شما خوشبختی رو تو چی معنا میکنی

بر چهره ی دلربای مهدی(عج) صلوات
واي خدا😿😿 من هي دودلم براي ازدواج ميام اينجا خيلي بدتر ميشم😿

محل نده بعضیا نسخه خودشون را برای همه میپیچن حالا چون زندگی خودشون خوب نبوده یعنی ازدواج خوب نیس

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....

منو همسرمم مث همه زنوشوهرای دیگه مشکلاتی داریم حالا گاهی مالی گاهیم خانوادگی و حتی گاهی شخصی اما خوب دونفریم از دوتا دنیای جدا بلاخره بین پدرومادرو بچه هم صلح تالص نیس اما باوجود همه اینا عاشق همدیگه و زندگیمون هستیم بچه هامون سالمن و خداروشکر باهم خوشیم این یعنی ته خوشبختی