سلام من ماه پیش قرص اورژانسی خوردم و یک هفته بعدش خونریزی داشتم . تقریبا ۶روز پیش موعد اصلی پریود خودم بود که نشدم و بی بی زدم مثبت بود. تیتر بتا دادم ۱۴۳ و مثبت بود. اما من دخترم ۲۳ ماهشه😔 نگرانم
برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨👩👧👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چکمثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد
نگرانه چی دیگه بزرگ شده از شیر گرفتی دیگه خدا حفظ کنه هردو رو😍😍😍
دقیقا دیگه قرصم خوردی ولی باردار شدی این یعنی خدا میگه من یچی میدونم تو نمیدونی بکش کنار بزار کا مو بکنم پشیمون نمیشی بابا بسپار دست خدا فرمون زندگی رو و لذت ببر تا بچه ت دنیا بیاد نزدیک چهارسال میشه بچه ت خوبه دیگه
برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨👩👧👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چکمثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد
مبارکت باشه خانومی.شما احتمالا بعد اون دفعه که قرص خوردی بازم رابطه پرخطر داشتی که باردار شدی وگرنه اون رابطه که قرص خوردی که میگی بعدش پریود شدی. پس احتمالا بعد از اون با رابطه دیگه ای باردار شدی
دقیقا دیگه قرصم خوردی ولی باردار شدی این یعنی خدا میگه من یچی میدونم تو نمیدونی بکش کنار بزار کا مو ...
🤩🤩🤩🤩 به این میگن انرژی مثبت و تمام💋 ممنون عزیزم
مبارکت باشه خانومی.شما احتمالا بعد اون دفعه که قرص خوردی بازم رابطه پرخطر داشتی که باردار شدی وگرنه ...
آره بعد اون رابطه داشتم 🤦♀️🙈 ولی حس کردم تاثیری نداره