2777
2789
عنوان

برای بار دوم باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1367 بازدید | 134 پست
هنوز حس میکنم خیلی بچه س 😔 میترسم بچگی نکنه

ان شاءالله تا موقع زایمان کاملا از آب و گل دراومده 

من دخترم ۲۸ ماهشه دوست داشتم اقدام کنم ولی بخاطر جنسیت دودل هستم😏

ینی چشماش چه رنگی بود💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤩🤩🤩🤩 به این میگن انرژی مثبت و تمام💋 ممنون عزیزم

عزیزم ایشالا سالم بیاد تو بغلت 

دوستان مثه اینکه از دست من ناراحت شدن ولی من منظور بدی نداشنم واقعا نمیخوام ناراحتتون کنم 

خدا نگهش داره براتون 😍 

ان شاءالله تا موقع زایمان کاملا از آب و گل دراومده  من دخترم ۲۸ ماهشه دوست داشتم اقدام کنم ولی ...

دقیقا منم جنسیت برام مهم بود دوست داشتم تحت نظر باشم اما خدا خواست .منم تسلیم نعمت خدا شدم 

برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨‍👩‍👧‍👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چک‌مثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد

مبارکه سخت هست ولی شیرینه بنظرمن تا بچت کوچیکه بهتره بیاری هنوز زیاد نمیفهمه پسر من شیش سالشه خیلی حسودی میکنه بچه های خواهر شوهر م دوسال دوسال فرقشونه اصلا حسودی نمیکنن

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹
عزیزم ایشالا سالم بیاد تو بغلت  دوستان مثه اینکه از دست من ناراحت شدن ولی من منظور بدی نداشنم ...

مرسی خانومی میدونم منظورت بد نبود .چون اصلا به سقط فکر نمیکنم . ممنون از لطفت عزیزم مرسی که جواب دادی

برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨‍👩‍👧‍👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چک‌مثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد
ان شاءالله همون جنسیتیه که میخای

توکل به خدا 

برای من و دوستمم دعا کن تو رو خدا 

چشششششم 🙏

هنوز حس میکنم خیلی بچه س 😔 میترسم بچگی نکنه

اتفاقا بزار ی آبجی یا داداش کوچولو داشته باشه بعد میبینی تا الان بچگی نکرده چیه با شما نگخرسای گنده دم خور بوده الان با یکی ک. چولو م. چولو هم بچگی شو میکنه بازی میکنه هم در عین حال بزرگتری براش میکنه عاقلتر میشه تازه اون فسقلی دوم هم پخته تر بار میاد تو سر و کله زدن با این بزرگه.