2777
2789
عنوان

سوتی های بچه هاتون که ابروتون رو برده

| مشاهده متن کامل بحث + 22038 بازدید | 124 پست

یه خاطر خوب بگم من بچه ندارم یه بار رفته بودیم دکتر زنان برا درمان نازایی بعدشوهرم یه فنچ کوچولو خریده بود توقفس یه بچه اومد به شوهرم گفت چقدر قشنگه مال خودته ش وهرم گفت بله گفت برا دخترت گرفتی شوهرم گفت نه گفت حتما برا پسرت گرفتی گفت نه بچه گفت مگه میشه بچه نداری من دلم شکست بعد بچه گفت من برم آقا رفت ایستاد پیش یه خانمی که گدایی میکرد هرکی رد میشد بش میگفت آقا تورو خدا به این خانم کمک کنید نداره وای من مردم از خنده داشت مشتری جمع میکرد برا گدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه خاطر خوب بگم من بچه ندارم یه بار رفته بودیم دکتر زنان برا درمان نازایی بعدشوهرم یه فنچ کوچولو خری ...

انشالله به زودی دامنت سبز بشه

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

خودم بچه ندارم ولی یکی از آشناهاپسرشو با باباش میفرسته حموم بعدش که مهمون داشتن بچه جلو همه میگه مامان اونجای بابا خیلی بزرگ بود تازه زشت وسیاهم بود 

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

یه بارم شوهرم مریص بود مجبورشدم خودم پسرموببرم حمام 4سالش بود بعدموقع ابکشی این هرکارمیکردم شورتشو د ...

خخخخخخخخخخخخ😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

خواهرمم ۳ سالش بود مهمون داشتیم رفته بود بهشون گفته بود کی میشه منم لز اون برچسب سفیدا بزنم ب شورتم😑😑😑نوار بهداشتی زو میگفت  نمیدونم چجوری دیده بود خدایی فک کنم از حموم اومده بودم  بیرون از لای دری جایی دیده بود

یه بارپسرم دو یا سه سالش بود رفتیم مهمونی خونه اقوام شوهرم خیلی پولدارن وباکلاس ماهم بایه چسان فیسانی رفتیم چشمتون روز بدنبینه میوه آوردن هلو بود پسرم تادید بلندبلندمیگفت اینا چی ان؟؟؟؟ چه خوشمزه ان😋بابا ازاینا بخر ما ازاینا نداریم مردیم ازخجالت هی میگفتم مامان هلوئه دیگه دیشب خوردی میگفت نه ماازاینا نداریم 

آبروبرامون نذاشت دیگه مهمونی باکلاس نبردیمش😅

آدمک آخردنیاست بخند..آدمک مرگ همین جاست بخند..اآن خدایی که بزرگش خواندی..بخدامثل توتنهاست بخند..دست خطی که توراعاشق کرد..شوخی کاغذی ماست بخند..فکرکن دردتوارزشمنداست..فکرکن گریه چه زیباست بخند..صبح فردابه شبت نیست که نیست..تازه انگارکه فرداست بخند😄

خودم بچه بودم با خوشحالی 😂😂😂 به داییم گفتم مامان بابام همیشه باهم میرن حموم

مامانمم هول کرده بود میگفت نه به خدا من میرم پشتشو کیسه بکشم

من 😊

مامانم 😟

داییم 😃

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

من ۲و۳ ماه پیش  به دخترم گفتم به جز من اجازه نده به جاهایی از بدنت که زیر مایو دست بزنه

روز بعد پرستارش زنگ‌ زد گفت هانا لباساش ها رو کثیف کرده و می‌خوام لباسش رو عوض کنم جیغ میزنه 

کلاً تا یه ۱۰و۱۲ روز هرکس دستشبه هانا میخورد هانا جیغ میزد آخرش گفتم ببین هانا هرکس به جز من و بابات و لیلا خانوم و خاله و دایی و عمه و عمو و......

الان کل کسایی که هانا رو میشناسن رفتن تو دسته به‌جز ها😅

خواهرم میگه نباید می‌گفتی این برای بعد ۵ ساله نه بچه ۲سال و نیمه🤦🏼‍♀️😅

حالا اینم اولین و آخرین حرفیه که من زدم و هانا گوش کرده🤦🏼‍♀️