من ستاره بنفشم... متوجه شدید؟ بنفش. بنفش رنگ پادشاه ها و ملکه هاست من یک ملکه هستم. روانپزشک و مشاور خانواده و روانپزشک کودک هستم.اگر سوالی داشتید(درباره روانپزشکی) درخدمتم.دوست عزیزم که داری امضام را میخوانی برای روح می می ناز و مامان ترنم صلوات بفرست.مامان ترنم به همراه همسر و دختر 4 ماهه شان در سال 89 در صانحه سقوط یک هواپیما جانشان را از دست میدهند. می می ناز به دلیل سرطان سینه از دنیا رفتند. تو که دل مهربونی داشتی و برای شادی آن دو دوست نی نی سایتی صلوات فرستادی حالا برای شادی روح آلا کوچولو دختر دوست نی نی سایتی مان مامان آلا صلوات بفرست. آلا کوچولوی 1/2 ساله به دلیل مشکل ریه از دنیا رفتند. تو ای کسی که امضای مرا خواندی و برای افرادی که گفته شد صلوات فرستادی من دعا میکنم حاجت تو براورده شود. تو هم برای براورده شدن حاجت من دعا کن.
نامزدم ولی ی بار دختر عموم بچه بود بهم گفت اجی دختر خالم امروز خودشو پوشک کرد خاهرزادم ...
شوخی میکرد دیگه؟
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میخواستیم بریم بعد شام مهمونی خونه عمو شوهرم قبلش رفتیم رستوران شام خوردیم حسابی دخترم اون موقع ۵سالش بود بعد شام رفتیم خونه عمو شوهرم اونا سرسفره بودن هی گفتن بیایید سرسفره ماهم هی میگیم ممنون خورردیم بعد عموی شوهرم گفت حرف راستو باید از بچه شنید از دخترم پرسید عمو جان شام خوردید اونم گفت نه عمو نهارم حتی نخوردیم 😂😂دخترم الان ۱۵سالشه
هروقت میریم دستشویی یهو میاد درو باز میکنه اونروزم از دستشویی اومده بودم ببرون اقا ناراحت بود که چرا نیومد ببینه
منم محبورا قفل میکنم دیگه
وزن شروع: ۷۹😣 - وزن فعلی: ۶۰🤗 -وزن هدف: ۵۷😍 قد: ۱۶۱ ❤️ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁❤️ یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍
😆😆😆😆😆😆.باحال بود😄 خدا حفظش کنه برات😍😍دعا کن یکی از این جیگرا خدا زودتر بهم بده
چشم عزیییزم ان شاالله همین ماه دامنت سبز بشه،
وزن شروع: ۷۹😣 - وزن فعلی: ۶۰🤗 -وزن هدف: ۵۷😍 قد: ۱۶۱ ❤️ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁❤️ یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥