2777
2789
عنوان

سوتی های بچه هاتون که ابروتون رو برده

| مشاهده متن کامل بحث + 22038 بازدید | 124 پست
نامزدم  ولی ی بار دختر عموم بچه بود بهم گفت اجی دختر خالم امروز خودشو پوشک کرد  خاهرزادم ...

شوخی میکرد دیگه؟

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواستیم بریم بعد شام مهمونی خونه عمو شوهرم قبلش رفتیم رستوران شام خوردیم حسابی دخترم اون موقع ۵سالش بود بعد شام رفتیم خونه عمو شوهرم اونا سرسفره بودن هی گفتن بیایید سرسفره ماهم هی میگیم ممنون خورردیم بعد عموی شوهرم گفت حرف راستو باید از بچه شنید از دخترم پرسید عمو جان شام خوردید اونم گفت نه عمو نهارم حتی نخوردیم 😂😂دخترم الان ۱۵سالشه

تو همین نی نی سایت خونذم یکی از کاربرا تعریف میکرد که مثل اینکه ی بار روضه داشتن تا هانوم جلسه ...

خدا نکشتت دارم ریسه میرم الانه شوهرم بیدارشه بندازتم بیرون😂😂

خدایا خودت کمکمون کن
حتما جلو بچه زیاد لخت میگردی دیده خب

نه عزیزم

گفتم که 

هروقت میریم دستشویی یهو میاد درو باز میکنه اونروزم از دستشویی اومده بودم ببرون اقا ناراحت بود که چرا نیومد ببینه

منم محبورا قفل میکنم دیگه

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍

یه بارم شوهرم مریص بود مجبورشدم خودم پسرموببرم حمام 4سالش بود بعدموقع ابکشی این هرکارمیکردم شورتشو در نمیاورد بالاخره کلی توضیح دادم عیب نداره من مامانتم دربیار کشید پایین بعدگریه میکرد حالا نوبت توئه من بالباس بودم میگفت من بچتم اشکال نداره دربیار، 😁دیگه ازکثیفی کپک هم میزد نمیبردمش

آدمک آخردنیاست بخند..آدمک مرگ همین جاست بخند..اآن خدایی که بزرگش خواندی..بخدامثل توتنهاست بخند..دست خطی که توراعاشق کرد..شوخی کاغذی ماست بخند..فکرکن دردتوارزشمنداست..فکرکن گریه چه زیباست بخند..صبح فردابه شبت نیست که نیست..تازه انگارکه فرداست بخند😄
😆😆😆😆😆😆.باحال بود😄 خدا حفظش کنه برات😍😍دعا کن یکی از این جیگرا خدا زودتر بهم بده

چشم عزیییزم ان شاالله همین ماه دامنت سبز بشه،  

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍
یه بارم شوهرم مریص بود مجبورشدم خودم پسرموببرم حمام 4سالش بود بعدموقع ابکشی این هرکارمیکردم شورتشو د ...

🤣🤣🤣🤣

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
ما خونه مادر شوهرم بودیم یهو بچه خواهر شوهرم اومد مثلا ی چیزی تعریف کنه گفت امرو ز ک مامان بابام باه ...

خخخخخ..حرف راست دهن بچه باید بشنوی😆😆😆

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
کشیدی پایین 😭🤣🤣🤣

نه بابا با اردنگی پرتش کردم بیرون 😅

آدمک آخردنیاست بخند..آدمک مرگ همین جاست بخند..اآن خدایی که بزرگش خواندی..بخدامثل توتنهاست بخند..دست خطی که توراعاشق کرد..شوخی کاغذی ماست بخند..فکرکن دردتوارزشمنداست..فکرکن گریه چه زیباست بخند..صبح فردابه شبت نیست که نیست..تازه انگارکه فرداست بخند😄