من ستاره بنفشم... متوجه شدید؟ بنفش. بنفش رنگ پادشاه ها و ملکه هاست من یک ملکه هستم. روانپزشک و مشاور خانواده و روانپزشک کودک هستم.اگر سوالی داشتید(درباره روانپزشکی) درخدمتم.دوست عزیزم که داری امضام را میخوانی برای روح می می ناز و مامان ترنم صلوات بفرست.مامان ترنم به همراه همسر و دختر 4 ماهه شان در سال 89 در صانحه سقوط یک هواپیما جانشان را از دست میدهند. می می ناز به دلیل سرطان سینه از دنیا رفتند. تو که دل مهربونی داشتی و برای شادی آن دو دوست نی نی سایتی صلوات فرستادی حالا برای شادی روح آلا کوچولو دختر دوست نی نی سایتی مان مامان آلا صلوات بفرست. آلا کوچولوی 1/2 ساله به دلیل مشکل ریه از دنیا رفتند. تو ای کسی که امضای مرا خواندی و برای افرادی که گفته شد صلوات فرستادی من دعا میکنم حاجت تو براورده شود. تو هم برای براورده شدن حاجت من دعا کن.
یبار پسر عموم سه سالش بود تازه کلمه کو.....ن رو یاد گرفته بود مامانشم هی میگفت نگو و اون بدتر لجبازی میکرد.....تو مهمونی بودیم داشتم پذیرایی میکردم یهویی اومد پشتم داد زد کو.....ن داره....کو......ن داره
ضایع بازی بچه ها به کنار من خودم الان ضایع بازی در آوردم
یکساعت قبل آهنگ گوش میدادم با هندزفری
الان هنوز هندز تو گوشمه بدون آهنگ تازه هی هم میفته بیرون میزارم سرجاش😐😐😩😩🤣🤣
الان متوجه عملم شدم خخخ
من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکمتر بگیر و برو تا بریم😘😍😁