2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم واسه شوهرم غذا نذاشت که ببرم چطور دلش اومدددد😟😒

| مشاهده متن کامل بحث + 45238 بازدید | 317 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون قدر بدم میاد از خانم هایی که عیب و ایراد شوهراشونو نمیبینن و لی به لالاش میزارن تا پررو تر  بشن 👀اسمشم گذاشتن عشق🤦🏻‍♀️

یه صلوات واسه حضرت مهدی و روح پدرم بفرس الهی دلت شاد شه.

کار خوبی کرد

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

مقصر شوهرته و خودت که انقد ریلکس داری ازش دفاع میکنی منم دو هفته قبل یه مهمونی بزرگ داشتم داداشم نیومد پیش دیگران و خانواده شوهرم خجالت کشیدم اخر شب اومد دنبال زن و بچش تعارف نکردم غذا ببره چون دلم حسابی شسکسته بود شوهرت دوستاشو ترجیح داده به خواهرش چرا اون باید بهش غذا بده؟؟؟؟

حق با خواهر شوهرت

خوب کرده آفرین

تا دفعه دیگه  شوهرت دعوتو بپذیره وبره وبی احترامی نکنه

ضمنا این خانوم غرور داره نمیتونه جلو شوهرش برا شما ظرف غذا بده

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

کار خوبی کرده خواهر شوهرت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

وقتی یجا دعوت باشیم و شوهرم بیکار باشه و نیاد اره ناراحت نمیشم براش غذا ندن . ولی سرکار باشه نتونه بیاد ادم ناراحت میشه براش غذا کنار نزارن .. چون بلاخره صددرصد تدارک اونم دیدن دیگه

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️