2777
2789
عنوان

دوران عقد

1008 بازدید | 81 پست

سلام دوستان 

ی سوال برام پیش اومده

الان تو این دوره زمونه اگر کسی تو دوران عقد رابطه نداشته باشه بهش میگن عقب مونده؟

ما ها تو فرهنگ خودمون (آذری هستیم) مثلا از قدیم تا ب الان اصلا رسم نداریم که دوران عقد دختر پسر رابطه داشته باشن. و حتی پدر ها خیلی سخت میگیرن و داماد اجازه نداره پیش عروس بخوابه و تازمانی که عروسی نکنن و خونه خودشون نرن نمیتونن رابطه داشته باشن.واسه دوستا ک تعریف میکنم و میگم فرهنگ مون اینجوریه مسخرم میکنن میگن مگه میشه رابطه نداشت هیچ پسری نیست ک این شرایط رو قبول کنه.من همش نگران آینده مم چون خانواده ما از قدیم رسم نداشتن ک دختر پسر تو دوران عقد پیش هم بخوابن یا اون کار اصلی رو انجام بدن میترسم پسری پیدا نشه که شرایط متو قبول کنه .یا اینکه بخوام تو دوران عقد همش متلک بشنوم از طرف پسر یا اینکه بخواد تیکه بارم کنه چون میبینید دیگه آقایون فقط تیکه میندازن ب آدم.

چرا بگن عقب مونده😒😒😒🤔🎈

استان فارسم اکثرا همینجوره

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخیر عقب موندگی نیس

آدم از فردا خبر نداره شاید جور نشد اصلا

در پی رد و قبول عامه خود را خر مساز*چونکه نبود کار عامی جز خری یا خرخری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان*نوح را باور ندارند از پی پیغمبری

شما که هیچی از اطرافیانتون نمیدونید

اونا نمیان روابط شخصیشونو جار بزنن

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

دوران عقد وواسه چی میزارن پس 

اگه خدای نکرده خواستین جدا بشین زن باشید ینی

ماهم خونه خریدیم یه خونه بزرگ دوخوابه یکیش ماله پسرام یه تخت اینور گذاشتم یه تخت هم اونور اتاق یکیشم مال خودمون 😍😍😍تو هال ۳تا فرش میخوره😍😍یه پنجره بزرگ هم داره یه حیاط بزرگ هم داره با یه باغچه کوچولو که توش گل کاشتم😍😍😍😍عاشق رویاممم

کی گفته آقایون اینجوری هستن... مسلما وقتی رسمتون هست همون اول در باره این چیزا صحبت می‌کنید... این یه چیز طبیعی هست خیلی از خانواده ها راضی نیستن 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

منم آذری ام و دقیقا خانواده مون اینجوریه 

دوست پسرم ک فارسه و قصدمون ازدواجه اونا کلا نامزدا حتی مهمون هم برن پیش هم میخوابن

از الان ب خودت استرس نده هرچه پیش آید خوش آید