2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 81 پست

عزیزم عقب موندگی نیس واوج ارزش دادن ب دختره.من یه سالونیم نامزدبودم یبارشوهرم نگفت ماکه محرمیم چه عیب داره؟چون روزاول مادرم بامادرش طی کرده بود.البته شماهم اگه انشاءالله قسمتت شد روش های دیگه ایهم وجودداره براراضی کردن شوهر.فقط اون کاراصلی نبایدانجام شه

دوستای عزیزم میشه برای رسیدنم به رویام یه صلوات مهمونم کنین؟💝

نه عزیزم عقب موندگی نیست

ولی اگه همسرت ازت بخواد تو به حرفش گوش کن

رابطه بینتون مهم تره تا رسم و رسوم

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی کنار هم خوابیدن تو عقدم شیرینی خودشو داره مخصوصا که من و آقام به خاطر کارش کنار همم نبودیم و فقط هفته ای دوشب آخرهفته میتونس بیاد 😉اصلا بمب انرژی بودیم خخخ

یه جایی خوندم دلتون برای کسی از ته دل نسوزه‌؛ و خیلی عمیق ناراحت نشید؛ چون همون بلا سرخودتون میاد... دلیلش هم اینه که خدا قهرش میگیره...چون ما هرچقدر هم مهربون باشیم بازم به پای مهربونی خدا نمی رسیم. 
نه عزیزم عقب موندگی نیست ولی اگه همسرت ازت بخواد تو به حرفش گوش کن رابطه بینتون مهم تره تا رسم و ر ...

خب اگر به خواستن هست که تمام مردها میخوان ولی خب به نظرم باید جلوگیری کرد چون ممکنه طرف بد از آب در بیادش یا اینکه ازت زده بشه .

عزیزم عقب موندگی نیس واوج ارزش دادن ب دختره.من یه سالونیم نامزدبودم یبارشوهرم نگفت ماکه محرمیم چه عی ...

دقیقا! دم خانواده شوهر شما گرم بابت درک شون 👌🏻👌🏻👌🏻واقعا خیلی ها درک نمیکنن و با زن شون بداخلاقی میکنن چون که تو دوران عقد رابطه برقرار نمیکنن.

اخه به دوستام که میگم ی جوری برخورد میکنن میگن دیگه تو این دوره زمونه همه تو دوران عقد اوپن میشن .

ن بابا اونا میخوان تحت تاثیر قرارت بدن. مگه مجبوری میری همه چیزو میگی بهشون

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢
با هم قوم خودت ازدواج کنی مشکلی پیش نمیاد .ما ام اینطوریم تو دوران عقد خیلی بهمون سخت میگیرن .ولی خب ...

اره کسی حق نداره بگه . ببین کسی هم به من نگفته عقب مونده ولی خب واسه بعضی ها ک تعریف میکنم ی مدلی برخورد میکنن انگار من از فضا اومدم و خیلی براشون غیرقابل درکه.

ن بابا اونا میخوان تحت تاثیر قرارت بدن. مگه مجبوری میری همه چیزو میگی بهشون

اخه بحثش بود بعد اونا میگفتن که تو این دوره زمونه همه دیگ دوران عقد اوپن میشن . من میگفتم اخه منطقی نیست واقعا .

ما هم رسم نداریم ک قبل عروسی رابطه کامل انجام بشه خونواده شوهرم هم رسم نداشتن ولی کی ب کیه منو شوه ...

نترسیدی از اینکه خدایی نکرده زبونم لال ی وقت با شوهرت ب مشکل بخوری یا شوهرت بگه نمیخوامت؟ چون مردا یهویی فازشون عوض میشه