الان تو این دوره زمونه اگر کسی تو دوران عقد رابطه نداشته باشه بهش میگن عقب مونده؟
ما ها تو فرهنگ خودمون (آذری هستیم) مثلا از قدیم تا ب الان اصلا رسم نداریم که دوران عقد دختر پسر رابطه داشته باشن. و حتی پدر ها خیلی سخت میگیرن و داماد اجازه نداره پیش عروس بخوابه و تازمانی که عروسی نکنن و خونه خودشون نرن نمیتونن رابطه داشته باشن.واسه دوستا ک تعریف میکنم و میگم فرهنگ مون اینجوریه مسخرم میکنن میگن مگه میشه رابطه نداشت هیچ پسری نیست ک این شرایط رو قبول کنه.من همش نگران آینده مم چون خانواده ما از قدیم رسم نداشتن ک دختر پسر تو دوران عقد پیش هم بخوابن یا اون کار اصلی رو انجام بدن میترسم پسری پیدا نشه که شرایط متو قبول کنه .یا اینکه بخوام تو دوران عقد همش متلک بشنوم از طرف پسر یا اینکه بخواد تیکه بارم کنه چون میبینید دیگه آقایون فقط تیکه میندازن ب آدم.
اخه واسه دوستام ک تعریف میکنن خیلی واسشون عجیب غریبه .نمیدونم شاید دارن بلوف میزنن و اگر خودشونم تو چنین شرایطی قرار بگیرن تن ب رابطه ندن .ولی خب ما خیلی متعصبیم و اصلا اجازه نمیدن بزرگ ترها که رابطه ای باشه. من خودمم دوست ندارم تو دوران عقد رابطه دلشتع باشم
حالا توعقدکن بقیش خدا بزرگه بوقتشم رسید آمار نده ب اون و اون رابطه هم نباشه بگو داریم ب اونا چه اخه سیاست داشته باش تو همه چی کاراتو راه بندازه همیشه نزار کسی مسخره کنه
من ترک نبستم ولی تو عقد همین شرایط رو داشتم . تنها وقتی متلک نمیشنوی که عقد نباشی نامزد باشی و آشنا باشی که فاصلهوعقد و عروسی کم باشه یا عقد و عروسی رو باهمبگیرید که حرف و سخنی نباشه . ولی یچیز کلی بهت بگم . ب.کارت یه چیز کاملا شخصیه و کسی که با یکی دیگه محرم باشه هیچ عمل خلاف شرع و عرفی انجام نداده
با هم قوم خودت ازدواج کنی مشکلی پیش نمیاد .ما ام اینطوریم تو دوران عقد خیلی بهمون سخت میگیرن .ولی خب کسی حق نداره بهمون بگه عقب مونده رسممون این شکلیه کاریش نمیشه کرد.
خب شما با یکی ازدواج کن که فرهنگش به شما بخوره اینجوری خیلی تفاهمتونم بیشتره
یه جایی خوندم دلتون برای کسی از ته دل نسوزه؛ و خیلی عمیق ناراحت نشید؛ چون همون بلا سرخودتون میاد... دلیلش هم اینه که خدا قهرش میگیره...چون ما هرچقدر هم مهربون باشیم بازم به پای مهربونی خدا نمی رسیم.
والا من تا یک ماه بعد عروسی هم ترس از رابطه داشتم و هنوز عروس نشده بودم و کلی میترسیدم و با هزار مصیبت اوکی شد...اونوقت چه طوری بعضیا تو دوران عقد کار اصلی رو میکنن من موندم😒😒😒😐