2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 81 پست
چرا بگن عقب مونده😒😒😒🤔🎈

اخه واسه دوستام ک تعریف میکنن خیلی واسشون عجیب غریبه .نمیدونم شاید دارن بلوف میزنن و اگر خودشونم تو چنین شرایطی قرار بگیرن تن ب رابطه ندن .ولی خب ما خیلی متعصبیم و اصلا اجازه نمیدن بزرگ ترها که رابطه ای باشه. من خودمم دوست ندارم تو دوران عقد رابطه دلشتع باشم‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا توعقدکن بقیش خدا بزرگه بوقتشم رسید آمار نده ب اون و اون رابطه هم نباشه بگو داریم ب اونا چه اخه سیاست داشته باش تو همه چی کاراتو راه بندازه همیشه نزار کسی مسخره کنه

من ترک نبستم ولی تو عقد همین شرایط رو داشتم . تنها وقتی متلک نمیشنوی که عقد نباشی نامزد باشی و آشنا باشی که فاصلهوعقد و عروسی کم باشه یا عقد و عروسی رو باهم‌بگیرید که حرف و سخنی نباشه . ولی یچیز کلی بهت بگم . ب.کارت یه چیز کاملا شخصیه و کسی که با یکی دیگه محرم باشه هیچ عمل خلاف شرع و عرفی انجام نداده 

ما هم رسم نداریم ک قبل عروسی رابطه کامل انجام بشه

خونواده شوهرم هم رسم نداشتن

ولی کی ب کیه منو شوهرم ب خواست خودمون تو دوران عقد کلکشو کندیم😂😂😂

ولی خب انجام نشه بهتره

یوقت طرفت تو زرد از اب درمیاد مجبور میشی جداشی خدایی نکرده واسه همین دختر بمونی بهتره😅

خب شما با یکی ازدواج کن که فرهنگش به شما بخوره اینجوری خیلی تفاهمتونم بیشتره 

یه جایی خوندم دلتون برای کسی از ته دل نسوزه‌؛ و خیلی عمیق ناراحت نشید؛ چون همون بلا سرخودتون میاد... دلیلش هم اینه که خدا قهرش میگیره...چون ما هرچقدر هم مهربون باشیم بازم به پای مهربونی خدا نمی رسیم. 
اخه واسه دوستام ک تعریف میکنن خیلی واسشون عجیب غریبه .نمیدونم شاید دارن بلوف میزنن و اگر خودشونم تو ...

ماهم همینجور هستیم عزیزم 🎈😘😒اهمیت نده بیخیال

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

والا من تا یک ماه بعد عروسی هم ترس از رابطه داشتم و هنوز عروس نشده بودم  و کلی میترسیدم  و با هزار مصیبت اوکی شد...اونوقت چه طوری بعضیا تو دوران عقد کار اصلی رو میکنن من موندم😒😒😒😐

کاربری قبلی ۹۶/۹/۱۵