2777
2789
عنوان

غذا برا مهمان

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 89 پست
حالا به نظرتون چی بگم ک نیان

همسایه مامانم زنگ زد برای عید دیدنی بیان.مامانم خیلی مودبانه گفت ما نه مهمانی می ریم نه شرایط پذیرایی داریم.انشاالله بعد قرنطینه تشریف بیارید ما هم بیشتر خوشحال می شیم.

بیا که مرا با تو ماجرایی هست...❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نطر خودمم اینه ک مهمون نیاد ولی گویا دختر عمه خنگ همسرم نمیفهمه!

من با خواهر همسرمم رفت امد نداریم چه برسه به دختر عمه اش 

الانم دیگه به مدد کرونا با مادرشوهر هم در ارتباط نیستیم خدایا شکرت به خاطر ویروس خوشگلت 🦠

شما از وزارت بهداشت بیشتر میدونین احیانا؟؟ چون ایشون فرموده یک الی دومتر فاصله داشته باشین .و 8متر ف ...

من دروغ ندارم بگم، رسانه هاتون دروغ میگن بزرگوار. خیلی اتفاقی شنیدم و چون دستم بند بود نتونستم ببینم چه برنامه ای هستش و پیگیر شم. بعدم گفتم خودم شنیدم و نگفتم من میدونم

من مرد هستم اما قهرمان و اسطورهء زندگى من زنى بود بنام "مادر"
همسایه مامانم زنگ زد برای عید دیدنی بیان.مامانم خیلی مودبانه گفت ما نه مهمانی می ریم نه شرایط پذیرای ...

اولا ک قرنطینه بود من گفتم خونه نبستیم الکی ن نیان دختر عمه شوهرم به داداش گف از در بره بالا اومد گف تو خونن!گفتم ک شوهرمو میخاسته الان مثلا داده از من انتقام میگیره و نمیفهمه برا خودشم خطرناکه

خخخخخخ چه منبع معتبری

البته در نامعتبر بودن اخبار رسانه تصویریه داخلی با شما موافقم. ولی خودم شنیدم و برام جالب بود. طرف آب دهان هم پرت کنه ۸ متر نمیشه

من مرد هستم اما قهرمان و اسطورهء زندگى من زنى بود بنام "مادر"

دعا کنید این ویروس باعث شه پا اینام از خونه ما قطع شه 

دختر عمش مجرده هنوز ک هنوزه تنها راه نیفته میاد خونه ما 

ی بار بهم گف شوهرتو ازت نیگیرم برا همین خیلی میتزسم کاری نکنه

شوهرت چه کیفی میکنه دو نفر سرش دعوا کنن  😛شوهرت نمیخواستش؟

ن بابا کیف نمیکنه بیشتر از من حرص مبخوره خوششم نمیاد ازش شوهرم ۳ سال منو میخاست من به خاطر این و موضوعات دیگه میگفتم ن حتی شوهرم گف خونمونو عوض میکنیم ک پیدا نکنه مارو یا با ی اکانت خودش به خودش پیام عاشقانه میداد میگف ببین عاشقمه دست از سرش بردار الانم نمیدونم چیکار کنم