2777
2789

دیروز زنگ زده بود و کلی حرف زدیم...ماباهم دوره کارشناسی همکلاس بودیم..خیلی دختر نجیب و سرب زیری بود..آخرای تموم شدن دانشگاه و اینا بود ک من شنیدم این دوستم با یکی از همکلاسیامون ک واقعا اونم پسر تمیزی بود مزدوج شدن.خیلی خوشحال شدیم وخلاصه اینا سال 97 عروسی گرفتن و رفتن پی زندگیشون..دختره میگف ینی آنچنان بهم عشق داشتیم ک اگه دستم خار میرف مینشست باهام گریه میکرد.دراون حد دوستش داش..تو دوسال حتی بحث و دعوایی نداشتن..جوری ک خانوادش و جاری هاش توروش گفته بودن شما چقد خوبین و چرا دعواتون نمیشه!!!😑

تا اینکه دوماه پیش میگه پسره ی شب منو از خونه مث دیوونه ها انداخت بیرون گف گمشو خونه بابات..میگف بخدا بدون هیییییچ دلیلی الان دوماهه خونه بابامم و حتی زنگ میزنم دلیل میپرسم میگه فحش میده و میگه منتظر دادگاه و طلاق باش !حتی ی شب گف رفتم خونمون ک رو در بحرفم باهاش گف دستاشو حلقه کرد دورگردنم میخاس خفه ام کنه...انگار دیوانه شده واقعا!!! هنگ کردم من..اونجور پسری نبود اصن... دختره ازش زمین تا آسمون راضیه..میگه تو این مدت اصن خانواده پسره ی زنگم نزدن بگن عروسمون چیشده و چرا رفتی .. سرکتاب باز کردن انگار گفتن طلسمه...ک فقطم با جدایی حل میشه!!! الان دختره بیچاره آواره مونده ک چی کنه..بنظر شما صحت داره اینجور چیزا...

فراموش کن کسی ک هرگز بدست نمیاد...           بدست بیار کسی ک هرگز نمیره از یاد...😉

خانما لطف میکنین برای این تاپیکم گزارش بزنین حذف بشه ممنونتونم

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4182840&slug=با-شوهری-که-سرده-و-برای-رابطه-پیشقدم-نمیشه-چه-رفتاری-کنیم-بهتره&postId=131764211

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرگ بر هر ساحر و جادوگری خودم دیدم چه زندگی ها به آتیش کشیدن لعنت خدا بهشون

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا