2777
2789
عنوان

تجربم از رفع محدوديت خانواده

224 بازدید | 21 پست

ميخوام دوتا از تجربياتم بگم كه ٦ سال تموم تا ٢٢ سالگي درگيرش بودم نه ميزاشتن دانشگاه برم نه مدرسه فرض كنيد مدرسه هم نميرفتم به شدت خانواده غيرتي اي داشتم كه هيچ وقت نميبخشمشون برا كسايي كه مث منن،تنها راهش فقط و فقط يا سابليمينالِ يا دعاي زبون بند كه من و نجات داد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعای زبونبند از کجا گرفتی؟

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم اگر به صلاحم هست اون پسری که میخوام شوهرم و اگر نه مهرش از دلم پاک شه من زیادی خستم برای دویدن حالم خوب نیست 

م اینارو ن فق میخوام مهاجرت کنم کاملا شهری ک دانشجوعم

چون کارمم اونجاس 

میشه اونم ساب؟

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.

بايد بري پيش ملا بگيري

لابد قیمت خون انسانه

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم اگر به صلاحم هست اون پسری که میخوام شوهرم و اگر نه مهرش از دلم پاک شه من زیادی خستم برای دویدن حالم خوب نیست 

م اینارو ن فق میخوام مهاجرت کنم کاملا شهری ک دانشجوعمچون کارمم اونجاس میشه اونم ساب؟

بله ميشه ولي بايد از جاي معتبر ساب بگيري و به شدت تمركز بزاري شدنيه ولي زمان بره بستگي به ناخداگاهتو انرژيت داره