2777
2789
عنوان

تهران چرا انقدر وحشتناک شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1759 بازدید | 56 پست
ما تهرانیم اتفاقا امشبم بیرون بودیم ترسناک نبود که😐😑

والا خیلی ترافیک بود مدرس قفل، صدر قفل، کاوه قفل 

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تهران زندگی نمیکنن ولی خیلی تهران میریم دیگه دوازده به بعد خ خلوتهصبح هم حدودا 5.30 به بعد شلوغ م ...

تا دو ماه پیش این شکلی بود امشب دوازده که چه عرض کنم یک به بعد چمران ترافیک بود مدرس قفل بود صدر قفل بود

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

تا دو ماه پیش این شکلی بود امشب دوازده که چه عرض کنم یک به بعد چمران ترافیک بود مدرس قفل بود صدر قفل ...

از وقتی که جنگ شده من قدر ترافیک تهرانو میدونم🥲

اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰

تا دو ماه پیش این شکلی بود امشب دوازده که چه عرض کنم یک به بعد چمران ترافیک بود مدرس قفل بود صدر قفل ...

من فکر میکردم بعد اون 12 روز خیلیا از تهران برن خلوت بشه

ولی بدتر شده واقعا 

نه اصلا من دیگه گریه‌م گرفته بود یه جایی دیگه به شوهرم گفتم پیاده میرم تو با ماشین بیا

کجاش بودی ؟؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

اگه خودتون یا عزیزاتون زگیل تناسلی و خال گوشتی و زائده و برجستگی و میخچه و... داشتید بهم بگید. محلولی ک توسط پزشک ساخته میشه و تضمینی هستش. یک هفته‌ ای از بین میره.  قیمتشو خیلی پایینتر میگم در حد تهیه مواد اولیه بخاطر درک حال و کمک به مردم. 

09030814803

ارسال به هر جای کشور هم داریم

آره یا نفر دیگه می‌گفت گفت وقتی تو جنگ خلوت شده بود میترسیدم بیام بیرون خدا رو شکر اینقدر شلوغه

دقیقا

این شلوغی بوی زندگی و امید میده اون خلوتی دوران جنگ شهر تبدیل به شهر ارواح شده بود 

اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰