2777
2789
عنوان

غذای نوزاد هفت ماهه

154 بازدید | 13 پست

سلام دوستان دخترم هفت ماه و هفت روزشه واسه غذی کمکی از همون اول فرنی و حریره  و نخورد دوست نداره منم فق‌ط سوپ میدم یهروز با مرغ یه روز با ماهیچه الان حس میکنم به اینم بی میل شده روزی فقط یه وعده در حد هشت قاشق غذا هوری سوپ میخوره . پوره سیب درختی بهش دادم نخورد نمیدونم چی بهش بدم غذای متنوع

تعداد رای : 7
نظرسنجی
یک وعده کافیه؟
3
42%
یا سه وعده؟؟
4
57%

۷ماهه نوزاده مگه؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

اسی میشه لایکم کنی برات صلوات میفرسم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4182754/مسابقه-مسابقه-مسابقه?postId=131834736

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فرنی موز رو امتحان کردی؟ یا سوپ ماهیچه و سبزیجات

خون بکن تو شیشه بعد قایم شو پشت ریشت🤞🏻توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه 🤞🏻هرچقدم خوب باشی میمیرم تو بی کسی پس 🤞🏻وگرنه تو شهرستانا صد تا لیونل مسی هست #ایران#جانم فدای رهبر

بیسکوییت مادر بده 

موز 

پوره هویج 

پوره سیب زمینی 

تخم مرغ آبپز (فقط زرده)

خرما له کن تو فرنی بهش بده شاید خوشش بیاد 

نمیدانم چه میخواهم بگویم غمی در استخوانم میگدازد..🎭

فرنی تو بامزه ها مختلف درست کن .با نشاسته با موز با بادام با گردو پسته .یکمم شکرقهوه ای یا شیره بریز ک شیرین بشه بخوره 

خانومای گل کتاب <<ما تمامش میکنیم >>رو حتما بخونید .از پر فروشترین های نیویورک تایمز هست🌷
موز وفرنی شیکمشو سفت میکنه

نه عزیزم چون توش کره هست 

خون بکن تو شیشه بعد قایم شو پشت ریشت🤞🏻توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه 🤞🏻هرچقدم خوب باشی میمیرم تو بی کسی پس 🤞🏻وگرنه تو شهرستانا صد تا لیونل مسی هست #ایران#جانم فدای رهبر

دخترمنم اینجوری بود تا 111ماهگی لب ب هیچی نمیزد تف تف میکرد الان 1سالو دوماهشه مثلا آش شیر یا سوپ کمی میخوره.. بذار گشنش بشه مثلا مدام بش شیر نده گشنش ک شد شیر خوتس سوپ گرم یا فرنی یا هرچی داشته باش بش بده میخوره

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی