2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارثیه بش میگن خال  پسرمنم داره خیلی کمرنگ ازاول بوده الانم هست چشم پزشکم بررم گفت ارثیه

پسرتون چندسالشه؟الان کمرنگ شده؟برای من تو چشم پسرم چندتاهست که خودم دقت میکنم معلومه

میشه بگین چندتاداره؟قشنگ مشخصه؟برای خودتون ازبچگی بوده؟الان تغییرکرده؟پسرتون چندسالشه؟

پسرم ۱۸ ماهشه. تو هر چشمش دو سه تایی هست الانم شک کردم چشمامو دوباره دیدم بله منم دارم تو چشم چپم بیشتره اژ اول همین بوده تغییر نکرده.نه ریاد تابلو نیس مال جفتمونم

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
پسرتون چندسالشه؟الان کمرنگ شده؟برای من تو چشم پسرم چندتاهست که خودم دقت میکنم معلومه

اللن نزدیک ۸سالش دوتاهست کلاکمرنگ بود طوسیه دقت کنی معلومه ولی همونجودیه کمتروبیشترنشده اینامعمولا۹۰درصدارثیه

وخدایی که بشدت کافیست
پس نگران نباش ،یک نوع خال نوزادیه ، بزرگ بشه کمرنگ میشه ،اما اگه بزرگ تر بشه یا تعدادش زیاد بشه حتما ...

نگران که زیاد نیستم.چون ازدکتر پرسیدم گفت اکثربچه ها روی سفیدی چشم.دارن.وجودش عذابم میده.رومخمه.هی میرم میام چشمای بچه رو دست کاری میکنم

پسرم ۱۸ ماهشه. تو هر چشمش دو سه تایی هست الانم شک کردم چشمامو دوباره دیدم بله منم دارم تو چشم چپم بی ...

پسرمن ازنورادی داشت.الان ۵سالشه.بیشتربالا یاگوشه رونگاه کنه معلومه.توچشم راستش سه چهارتا هست ولی چپش دوتانقطه ریزه زیادمعلوم نیست.خیلی حساس شدم روش.توزیبایی تاثیرنمیذاره؟