2777
2789
من چون چشای خودم داره زیاد ناراحت نشم وگرنه منم رو بچه خیلی حساسم چوبشم میخورم والا

بااینکه چندتاس تویه چشمش ولی کسی متوجه نمیشه چون بیشترش رفته زیرپلک چشمش.یاباید بالارونگاه کنه.یاپلکشو بکشم پایین.اعصابم چندوقته بی تهایت بهم ریخته

اره بچه بودبیشترمشخص بودالان رفته بالاترولی هست درضمن اصلااپتومتریست نبرهمیشه متخصص چشم ببراگ کودکان ...

عزیزم توشهرمون متخصص چشم داریم ولی هرچی گفتم متخصص معاینه کنه.گفت نه.برای معاینه فقط باید بیای پیش اپتومتریست.تهرانم منتها شهرکمون کوچیکه.امکانات نداره زیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون یه دونه بزرگ ها روشنیدم میشه برداشت.ولی واسه پسرمن چندتالکه ریز طوسیه.بیشترهم تویه چشمشه.جدیدا خ ...

عزیزم طوسی پخش ک پسر منم داره اصلنم نگران نیستم چون خواهرم داشت اصلا مشکلی پیش نیامدنه  زیبای ن دیدش خیلی نگرانی خودت عداب نده بعد کرونا ببر پیش چشم پزشک خیالت راحت شه 

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
بااینکه چندتاس تویه چشمش ولی کسی متوجه نمیشه چون بیشترش رفته زیرپلک چشمش.یاباید بالارونگاه کنه.یاپلک ...

بله دقیقا مال ما هم با چرخش چشم مشخص میشه حساس نشو چیزی نیس این بچه هام تا بزرگ شن مادرارو دق میدن

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
بله دقیقا مال ما هم با چرخش چشم مشخص میشه حساس نشو چیزی نیس این بچه هام تا بزرگ شن مادرارو دق م ...

مشکلم اینه خیلی ضعیفم.واقعا تا بزرگ شن من یکی دق میکنم.من بی نهایت حساس و وابسته به پسرمم

مشکلم اینه خیلی ضعیفم.واقعا تا بزرگ شن من یکی دق میکنم.من بی نهایت حساس و وابسته به پسرمم

منم واقعا خیلی ضعیفم زود در برابر گریه شم تسلیم میشم. وقتی چیزیش میشه همش خودمو ملامت میکنم که کوتاهی کردم و تقصیر منه .صبح تا شب همش دنبال مطالب تغذیه و نگهداری کودکم یا هم  دارم براش غذا درست میکنم اما گاها احساس میکنم زیادم حساس بودن خوب نیس

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
منم واقعا خیلی ضعیفم زود در برابر گریه شم تسلیم میشم. وقتی چیزیش میشه همش خودمو ملامت میکنم که کوتاه ...

تومنی یا من تو؟منم همینم .جدیدا هم زوم کردم توچشماش.گیردادم به این چندتالک طوسی.همش گریم میگیره.همش هم میگم نکنه چشماش مشکلی داره.همین الان هم تپش قلب دارم

تومنی یا من تو؟منم همینم .جدیدا هم زوم کردم توچشماش.گیردادم به این چندتالک طوسی.همش گریم میگیره.همش ...

همزادمونو پیدا کردیم دیگه 🤣

یه دنت میدم چهار ساعت میرم تو فکر که نکنه ضرر داره براش.نه لک ها رو‌خیالت راحت من چشمام خوبه قویه.یجام هوندم نشثنه زیبایی چشمه

همزادمونو پیدا کردیم دیگه 🤣 یه دنت میدم چهار ساعت میرم تو فکر که نکنه ضرر داره براش.نه لک ها رو‌خی ...

آره😂😂😂مرسی عزیزم.خیالمو راحت کردی.میگم به نظرت محویاکمرنگ میشه بزرگ شه؟ببخشید سوالام زیاده🤗چون توچشم راستش چندتاعه دیوونم کرده.کاش مثل چپش بود اصلا دید نداشت.اتفاقا تویه تاپیک دیده بودم که میگفتن جذاب هم هست.یه جاهم خوندم و نگران شدم این بود که گفته بودکسایی که لک چشم دارن فشارچشم دارن.فشارچشم و اپتومتریست تشخیص میده؟دوستم من نه دوستی نه خواهری دارم که باهاش حرف بزنم.الان که شماجوابمومیدی خیلی خوشحالم.شرمنده انقدرسوال دارم

آره😂😂😂مرسی عزیزم.خیالمو راحت کردی.میگم به نظرت محویاکمرنگ میشه بزرگ شه؟ببخشید سوالام زیاده🤗چون ت ...

عزیزم چشم پزشک تشخیص میده فشار چشمو.آخی منم دست تنهام بخدا تو بچه داری.نمیشه گفت محو میشه چون اندازه کره چشم از بدو تولد ثابته.بابا اینارو شما میبینی مطمئن باش دیگرون متوجه نمیشن.اینم بگم اگه سفیدی چشم به آبی بزنه احتمال کمبود کلسیم یا کمخونی هست

اگه خدای نکرده فشار چشم داشت تا الان علایم دیگه ای هم داشت که شما متوجه میشدی

عزیزم چشم پزشک تشخیص میده فشار چشمو.آخی منم دست تنهام بخدا تو بچه داری.نمیشه گفت محو میشه چون اندازه ...

آخه بعضیا میگن واسه بچه هاشون محویاکمرنگ شده.یا میگن بابزرگترشدن سن اونا پایینتریاگوشه تررفتن دیگه دید ندارن.