2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگین چه مدلیه؟زیاده؟طوسیه؟

حالت پخش ن زیاد نیست ولی گاهی پرنگ گاهی کم رنگ یبار دکتر گفت بخاطر اینکه صفحه چشمش درحال رشد

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
عزیزم کمه یازیاد؟چه مدلیه؟روزیبایی تاثیرمیذاره؟

یدونست

بزرگه همینطور که شما میگی طوسیه

شکل منظمی ام نداره

بچگیم کوچیکتر بود بزرگتر شده الان ولی دیگه تکون نخورده اندازش

رو زیبایی که کسی ازنزدیک دقت میکنه تو چشمم همیشه میگه عه اون چیه تو چشت

تا با کفش کسی راه نرفتی ،قضاوتش نکن😇       امضا:دخترِ زرد
عزیزم مال پسرمن نقطه ایه.مثله خاله.به نظرت اینا موندگارن؟

دوستم داشت رفت برداشت ان شالله ک ب مرور بره اگه بزرگ شد ادیت داشت چیز مهمی نیست میتونید بردارین جای نگرانی نیست 

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
دوستتون روی سفیدی جشمش بود؟یه دونه بود یاچندتاریز طوسی؟جاش نمیمونه؟

یدونه بزرگ رو سفیدی چشمش ن نموندخال بود حالت پخش نبود سیاه رنگ

شماهم مثل من حساسی؟من خیلی ناراحتم

اولش ترسیدم مثلادوسالش بودبردم دکتربعداک بهم گفت مهم نیس ندیگ اصلابش فکرنمیکنم ونمیبنمش 

بااینکه کلاحساسم روبچه هام ولی این اصلاچیزی نیس بخوای ناراحت بشی بزرگتربشه کمترتوچشمه مثلابراپسرمن بیشتررفته زیرپلکش کمترمفلومه بنسبت دوس سالگیش 

وخدایی که بشدت کافیست
پسرمن ازنورادی داشت.الان ۵سالشه.بیشتربالا یاگوشه رونگاه کنه معلومه.توچشم راستش سه چهارتا هست ولی چپش ...

نه رو بینایی تاثیری نداره انگار خال هستن اما یه چشم‌پزشکم بعد کرونا ببر مشکلی نیس

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
یدونه بزرگ رو سفیدی چشمش ن نموندخال بود حالت پخش نبود سیاه رنگ

اون یه دونه بزرگ ها روشنیدم میشه برداشت.ولی واسه پسرمن چندتالکه ریز طوسیه.بیشترهم تویه چشمشه.جدیدا خیلی حساس شدم.بچه رو هم دارم اذیت میکنم هی میگم بیاچشمتوببینم😔دست خودم نیست.مرسی عزیزم

شماهم مثل من حساسی؟من خیلی ناراحتم

من چون چشای خودم داره زیاد ناراحت نشم وگرنه منم رو بچه خیلی حساسم چوبشم میخورم والا

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
اولش ترسیدم مثلادوسالش بودبردم دکتربعداک بهم گفت مهم نیس ندیگ اصلابش فکرنمیکنم ونمیبنمش  بااین ...

یعنی بچه تر بود مشخص تربود؟من کلا خیلی گیر میدم به بچم.بی نهایت حساسم.عزیزدلم من برا سنجش بینایی پیش اپتومتریست بردم معاینه کرده چشماشو.اگه مشکلی بود بهم میگفت؟

یعنی بچه تر بود مشخص تربود؟من کلا خیلی گیر میدم به بچم.بی نهایت حساسم.عزیزدلم من برا سنجش بینایی پیش ...

اره بچه بودبیشترمشخص بودالان رفته بالاترولی هست درضمن اصلااپتومتریست نبرهمیشه متخصص چشم ببراگ کودکانم نبردی مهم نیس بزرگسالان ببرش ولی متخصص ن اپتویادت باشه این مهمترازاون خال توچشمه 

وخدایی که بشدت کافیست