2777
2789
عنوان

سارا و نيكاي بدبخت بچن گناه دارن

985 بازدید | 42 پست

اين دور زمونه نصف بچه هاي دهه هشتادي 15سالع 16ساله هم دوست پسر دارن هم مهموني ميرن زمان ما دوستامون ميرفتن خيلي عجيب نيست ولي اين امين فردين چطور گير اورده عكسارو و هر پسري ميگه دوست پسر سارا نيكاي حالا سحر قرشي هم عجيب نبود ولي اينا بچن حالا يه كاري ميكنن ديگه راشونم ندن تو سريال اصلا فك كنم ديگه نسازن پايتختو ديدين متاسفانه ي چيزيو وقتي ميبينن پيشرفت ميكنن ميزنن زمين مامانم هميشع ميگه دنياي سينما كثيف تر از اون چيزيه كه فكرشو ميكني برا همينه هميشه از شهرت ميترسم  

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�

اونا خارج بزرگ شدن سبک زندگیشون متفاوته. نمیدونم چرا اینجوری توو بووووق کردن این موضوع رو

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

مگه سارا نیکا پیشرفت کردن؟

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این یارو چرا با ابرو بازیگرا اینجور میکنه دلم برای محسن افشانی سوخت میگفت اینارو نگو سویل تاراحت میشه ابرو داره اون 

چرا همچین اصلا از کجا میاره اینارو

برای نابودی اسرائیل پدسگ صلوات بفرست🤲

این یارو چرا با ابرو بازیگرا اینجور میکنه دلم برای محسن افشانی سوخت میگفت اینارو نگو سویل تاراحت میش ...

چون عقده ی معروف شدن و پول داره و اینقدر بی عرضه ست که راه دیگه ای بلد نیست جز کنه شدن به زندگی خصوصی دیگران 

اونایی که به قد بلندا میگن نردبون ، خودشون سه پاین 😒
اونا خارج بزرگ شدن سبک زندگیشون متفاوته. نمیدونم چرا اینجوری توو بووووق کردن این موضوع رو

فرقي نداره والا دختر دايي من بدتر از اينه 15سالشم هست

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�
باهر سبک زندگی ای هم که بزرگ بشن خیلی بیچاره ان...

این تفاوت فرهنگه. همین 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

اولا اصلا به امین فردین ربط نداره.اون کار خودشو میکنه.ازشم پول درمیاره

راجب این مسئله هم موافقم..روزی هزاران دختر هزارجور از این کارا میکنن کسی هم کار بهشون نداره چون مشهور نیستن

اوناهم اشتباه کردن عکس و فیلم اینجوری از خودشون به جا گذاشتن.لاقل آدم وقتی میدونه اینجوری تو چشم دیگرانه و امکان آبرو رفتن هست دیگه هر کاری هم میکنه مخفیانه و بی سرصداست.نه اینکه راحت به دیگران اجازه فیلم گرفتن بدن