2777
2789
عنوان

سارا و نيكاي بدبخت بچن گناه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 42 پست
همینو بگو آخر آخرش بازی یخشون تو همین پایتخته دیگه با اون  دیالوگ های مصنوعیشون.....

دقیقا،،حالا ن ک هر سال کلی پیشنهاد داشتن😂😂😂 

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه پول در اوردن رو یاد گرفته دیگه.اهمیت هم به حرف دیگران نمیده این وسط فقط باید سلبریتی حواسش باشه ...

کلا این جور آدما خیلی منفور و حال بهم زنن 

کاش اون یه عده که فالوش کردن هم میدونستن این فقط داره به نفع خودش سواستفاده میکنه 

اونایی که به قد بلندا میگن نردبون ، خودشون سه پاین 😒
فکر کنم هک کرده گوشیشونو...

صد درصد سارا نيكام بايد سكوت كنن ي چند ماهي دنبال مقصر نباشن استوري ريحان پارسارئ درباررع سارا نيكا ببين

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�
این یارو چرا با ابرو بازیگرا اینجور میکنه دلم برای محسن افشانی سوخت میگفت اینارو نگو سویل تاراحت میش ...

کثیفه

من موندم چرا انقدر دنبال کننده داره!!من دو سال پیش بود فکر کنم اولین بار تو یوتیوب دیدم این مردک روانی رو انقدر بدم اومد اسمش هر جا بیاد تا صد متری نزدیک نمیشم.الان دیدم تو یه تاپیک یکی گفته بود دنبالش میکنم صد نفر لایکش کرده بودن!!!

ملت چجوری چندششون نمیشه این شخصیت رو و حرفاش رو گوش میکنن!

سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.
اینم نظر شماست.

بله. منم ک نظرمو برا شما ریپلای نکرده بودم از اول😀

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
 حالا استارتر مگه شما قراره بازیگر یا مشهور بشی ک میگی میترسی ؟

من ي مدت كار ميكردم تاتر ولي بخاطر اينكه خانوادم گفتن سينماوبازيگري خرابع نزاشتن منم زده شدم از شهرت

راه پول در اوردن رو یاد گرفته دیگه.اهمیت هم به حرف دیگران نمیده این وسط فقط باید سلبریتی حواسش باشه ...

انگاري داره هك ميكنه الان مرد زن دار خيان ميكنن ديگه ادماي مشهور اينطور نباشن

اولا اصلا به امین فردین ربط نداره.اون کار خودشو میکنه.ازشم پول درمیاره راجب این مسئله هم موافقم..رو ...

اره جا داره دستشون بياد

کثیفه من موندم چرا انقدر دنبال کننده داره!!من دو سال پیش بود فکر کنم اولین بار تو یوتیوب دیدم این م ...

باورت میشه من اصلا نمیشناختمش بگم چنتا استوری دیدم تا رسیدم به پیجش😂من دیروز فقط پیجشو نگاه کردم دیدم چقدر ادم کثیفی 

برای نابودی اسرائیل پدسگ صلوات بفرست🤲