2777
2789
عنوان

سارا و نيكاي بدبخت بچن گناه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 42 پست
نه که بچه های خودشون از این کارا نمیکنن!!! یا حتی خودشون زورشون اومده😐

اتفاقا از کثافت کاری های خودشم میگه

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فرقي نداره والا دختر دايي من بدتر از اينه 15سالشم هست

فرق داره. برا خیلی از ایرانیا این رفتار تابو هس. اما اونا نه. چون فزهنگشون متفاوته 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

به نظر من این تاپیک ها رو نزنید چون بحثش و حرفش گسترده تر میشه

دو تا بچه زیر هجده سال دیگه آزاده نامداری و بهاره رهنما نیستن ک با علم به اینکه زیر ذره بین هستن و بالغ هم هستن کارایی میکنن که مردم حرفشو میزنن

هر چی بیشتر این بحثها رو ادامه بدید و فضای مجازی از این دو تا بچه پر بشه بدتره و ممکنه زندگی دو تا بچه و حال روحیشون رو دگرگون کنه.

سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.
زن پژمان بازغی رو چه بی ابرو کرد گفت با فلانی و فلانی تیک و تاک داره

واقعا کی هست فردین ؟

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
این یارو چرا با ابرو بازیگرا اینجور میکنه دلم برای محسن افشانی سوخت میگفت اینارو نگو سویل تاراحت میش ...

محسن افشانيو كه خدا زده ترسيده زندانم رفت لابد سويل كه خيلي حساس شده همش تو حاشيس اين مرد

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�
این یارو چرا با ابرو بازیگرا اینجور میکنه دلم برای محسن افشانی سوخت میگفت اینارو نگو سویل تاراحت میش ...

از سویلم بد گفته

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
هميشه حاشيه ها هستن يكي هم نوشته بود تخت دونفره قرمز حالا من چطوری به بچم توضیح بدم حیا هم خوب چیزی ...

اونا تندروعن ولشون كن

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�
چون عقده ی معروف شدن و پول داره و اینقدر بی عرضه ست که راه دیگه ای بلد نیست جز کنه شدن به زندگی خصوص ...

راه پول در اوردن رو یاد گرفته دیگه.اهمیت هم به حرف دیگران نمیده

این وسط فقط باید سلبریتی حواسش باشه حاشیه خاصی از خودش به جا نزاره