2777
2789
عنوان

کیادارن الان بی صدا اشک میریزن

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایییییییییب یک ساعته دارم واسه این گریه میکنم اگ مامانمم بمیره چ خاکی تو سرم کنم....خدا نکنه شوهرم ...

من خانواده دارم پدر مادر دوتا داداش ولی هیچکدوم اندازه شوهرم دوست ندارم من فقد با اون اروم میشدم 

سلام عزیزم منم شوهرم رو چهار ماه میشع از دست دادم ای خداااا من خیلی دلتنگشم نمیدونم این زندگی لعنتی چه از جونم میخواد میگم واقعا حقمون این نبود چرا اینروزا سرمون اومد دارم دیونه میشم😭😭

دوست داشتن خود بهترین حسی دنیاست که انسان میتونه تجربه کند. حتی زیباتر ازینکه کسی دیگری ما را دوست داشته باشه 😍😘برای اولین بار خودت را ببخش 
گریه رومن تاثیر منفی میزاره فقد سنگم می‌کنه فقد وقتی سبک. میشم که برم کنارش بشینم 

فقط شما اینطور نیستین آدما به دنیا میان از دنیا میرن قرار نیست همه ی عزیزانمون تا لحظه ی آخر در کنار ما بمون.برا همین میگن تو تنهایی میتونی ب خودت کمک کنی.چون عزیزان یه روزی میرن.انسانو خدا جور آفرید ک دردو تحمل کنه و عادت.حالا طول بکشه شاید ولی عادت میشه.شماهم عادت میکنید به نبودنش.ذات انسان اینه 

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند

تازه اشکام خشک شده بود تاپیکتو دیدم دوباره اشکام ریخت خدا به دلت صبر بده خیلی سخته تحملش 

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
الهی بگردمت😭

یک هفته قبل اینکه این اتفاق بیفته وقتی که پیام می‌دادیم توپیاما بهم میگفت واقعا زن خوبی هستم براش هیچکس اندازه من دوسش ندارم گفت توزندگی هیچی براش کم نزاشتم می‌گفت واقعا کم نزاشتی نمیدونی چیشده بود این حرفاروبهم زد هروقت پیامارویبینم نفسم میگیره

فقط شما اینطور نیستین آدما به دنیا میان از دنیا میرن قرار نیست همه ی عزیزانمون تا لحظه ی آخر در کنار ...

عزیزم به منم ی چیزی بگو آروم شم تو شهر غریب دور از پدر و مادر و فامیل این بلا سرمون اومد من هر روز بیشتر از دیروز غصه میخورم اون روزی که فهمیدم شوهرم سرکار فوت شده و من کنارش نبودم همش یادم میاد تک تک روزای سختم ثانیه ای از ذهنم نمیره بخداااا دارم دیونه میشم 

دوست داشتن خود بهترین حسی دنیاست که انسان میتونه تجربه کند. حتی زیباتر ازینکه کسی دیگری ما را دوست داشته باشه 😍😘برای اولین بار خودت را ببخش 
خدا بیامرزتش  انشالا جاش تو بهشت باشه

شوهر خیلی خوب بود برای من بهترین بود درسته بعد فوتش فهمیدم دوست دختر داشته اما برام مهم نیست مهم خودش بود خدا کنه ارامش داشته باشه دوست ندارم عذاب بکشه من ازش راضیم خدام ازش راضی زاشه

فقط شما اینطور نیستین آدما به دنیا میان از دنیا میرن قرار نیست همه ی عزیزانمون تا لحظه ی آخر در کنار ...

درسته به نبودش عادت میکنم اما هربار دخترم برمیگرده میپرسه مامان بابام چرانمیاد .مامان زنگ بزن تصویری با بابام حرف بزنم .مامان بابا توهواپیماس چراصداش نمیکنید بیاد چراگوشی نمیخره .مامان اینارو برای بابا درست کردما .نابود میشم باحرفاش

عزیزم به منم ی چیزی بگو آروم شم تو شهر غریب دور از پدر و مادر و فامیل این بلا سرمون اومد من هر روز ب ...

سلام.خدا بهتون صبر بده..خیلی بده تا میتونی با کسایی ک باهاشون احساس راحتی میکنی در ارتباط باش.بازم میگم ما عادت میکنیم ب نبودن آدما کلا ذات آدم اینطوریه..راه طولانی در پیش داری شما از آینده خبر نداری گلم‌.شاید دوساعت دیگ خبر خوبی در یافت کنی شاید در آینده ب آرزوهات برسی.دوری از پدر و مادر و فامیل بده تا میتونی خودتو سرگرم کن..خیلی ها بودن غریبانه قوت شدن ولی باور کن همین ک به یادشی مهمه.مرگ آدما از قبل پیش بینی شده تو زندگی ما کاش های زیادی وجود داره. سعی کن خودتو قوی نگه داری چون فقط خودت بدرد خودت میخوری

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند
به نظرت چی میشه سرنوشتمون .به نظرت میتونم  دوباره ببینیمشون

نمیدونم من همش براش دعا میکنم بعدی نمازم از خدا میخوام اون دنیا پیشش باشم هنوزم باورم نمیشه این اتقاق افتاده 

راستی شما بچه دارین؟