2777
2789
عنوان

میخام امشب بهش بگم

271 بازدید | 13 پست

من پسرم 

شب ها ساعت ۱۲ از سرویس شرکت پیاده میشیم یه دختره مامانش میاد دنبالش 

بعد مامانشم پیره 

به زور راه میره لنگ میزنه بنده خدا 

دلم واسش میسوزه 

۲۰ دقیقه ام راهه تا خونه

امشب میخام بهش بگم نمیخاد این همه راه بیای تا سر خیابون 

دختر شما مثل خواهر خودمه تو راه حواسم بهش هست ( با هم هم مسیریم خونه شون نزدیک ماعه ) 

بهش بگم بنظرتون؟

میترسم بگم بعد اونم فکر بد کنه بره به همه بگه از کار بیکار بشم

خونه شون یه کوچه قبل از خودمونه 

هر شب مامانش میاد جلو سرویس 

۲۰ دقیقه ام پیاده روی داره

❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تایپیک های جنسیتی نظر دادم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا فکر میکنه قصد خواستگاری داری

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

آفرین، خیلی خوبه که بفکر دیگرانی 

ولی شاید این راه برای مادر هم تنوعه 

یه خاطره سازی با دختر 

و گرم شدن ارتباط بین شون 

اگر خواستند مادر خودش بهت میگه

یا می تونی بگی 

منم تو مسیرم یه گوجه اون طرف تر 

کمکی بود در خدمتم و برو

اون مادر برای خودشم خوبه حداقل به این بهونه بیاد بیرون و ساعتی بگذرونه مطمین باش دلیلش همینه وگرنه خانم خودش برمیگشت. به این فک کن اگر بگی ممکنه دختر و مادر از وضعشون خجالت بکشن

نه ۲۰ دقیقه پیاده روی برای اون خانوم خوب هم هست. برای شما هم ممکنه مشکلی ایجاد کنه. حالا سرکار هم نه، مثلا فردا بخواید با کسی آشنا شید به شدت این قضیه براتون نکته منفی داره و شر درست میشه. برای اون خانوم هم همینطور