من خودم دلم تنگ تنگه شوهرم بی تاب شدم دلم میخوادش اما چه کنم رسم روزگار که همه رفتنین سرنوشت منم اینجور بود امشب شد دوماه از روزی که چشاش برای همیشه بسته شد ای خدا ی مهربون مراقب شوهر خوشگلم باش.بی صدا اشک میریزم بااهنگ بی وفایی محسن لرستانی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام.خدا بهتون صبر بده..خیلی بده تا میتونی با کسایی ک باهاشون احساس راحتی میکنی در ارتباط باش.بازم م ...
ممنون عزیزم واقعا بعضی موقع کم میارم نمیدونم چکار کنم میگم کاش دوستش نداشتم کاش اینقدر برای زندگی مون زحمت نمیکشید عذاب وجدان دارم ازینکه هنوز زنده ام و اون زیر خاکه
دوست داشتن خود بهترین حسی دنیاست که انسان میتونه تجربه کند. حتی زیباتر ازینکه کسی دیگری ما را دوست داشته باشه 😍😘برای اولین بار خودت را ببخش
کاش جای شوهر شما شوهر من مرده بود خیییلی اذیتم میکنه پیرم کرده
اینجور نگو تروخدا .بخدا شوهرمنم کم اذیتم نکرده خیلی سختی کشیدم تودوران زندگی شاید الان خیلیا بگن راحت شدی اما من این راحتی نمیخوام من همون سختیارو دوست داشتم همون کم محلی ها همون غر زدنا همون بی اعصابیا همون جواب ندادن تلفنش به زنگا وپیامام همون محدودیت که پامو حق نداشتم بیرون بزارم همون قطع رابطه باهمه فامیلام همه تحقیر شدنام .وخیلی چیزای دیگه
بگردمت عزیز دلم😭😔😔😔نازی آروم باش عزیزم ... میگذره...قربونت بشم
روزای اول اصلا گریه نکردم حتی توخلوت باخودم میگفتم نه برمیگرده برنگرده خودمو بچهارو میکشم رفت نتونستم کاری کنم باخودم گفتم بچهام چه گناهی کردن درسته پدر ندارن دیگه اما خودم میشم هم پدر هم مادر خودم جفتشون عروس میکنم .داشتن میزاشتن تو خونه ابدیش اشک نریختم فقد تکرار کردم باید قوی باشی چون دوتا دختر داری گذشت تا شد روز 40نشد سرخاک میونه کلی ادم از ته وجودم جیغ زدم منی که شوهرم دوست نداشت صدامو غریبها بشنون داد زدم نامرد من با دوتا بچه چکارکنم .وای که چه سخته نتونی گریه کنی بخاطربچهات
ممنون عزیزم واقعا بعضی موقع کم میارم نمیدونم چکار کنم میگم کاش دوستش نداشتم کاش اینقدر برای زندگی مو ...
نه اصلا.این ک کار کنه و خرجی در بیار وظیفه تمام مردا هست عزیزم.اتفاقا خوبه ک دوسش داشتی و هنوز به یادشی..به چیزای منفی فکر نکن ک ای کاش این کارو میکردم نمیکردم.غم آخرت باشه مثبت فکر کن گرچه میدونم سخته ولی باید عادت کنی.ادما عزیزترین آدماهای زندگیشون از دست میدن و این زندگیه باید ساخت.باهاش کنار اومد.عادت کرد.
عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند
سلام عزیزم منم شوهرم رو چهار ماه میشع از دست دادم ای خداااا من خیلی دلتنگشم نمیدونم این زندگی لعنتی ...
سلام عب ندره عزیز
ان شاالله ب مرور بهترمیشی
همه عزیز از دست دادیم
بعد مدتی ان شاالله یه کیس ازدواج خوب میاد تو سرنوشتت....غم نخور ک تقدیر چنین بوده
سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق کمککردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس
منم تا همین الان گریه کردم خدا رحمت کنه همسرت رو روحش شاد
سلام چرا
منم داشتم غم میخوردم و کمی اشک...هعی
سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق کمککردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس