من خودم دلم تنگ تنگه شوهرم بی تاب شدم دلم میخوادش اما چه کنم رسم روزگار که همه رفتنین سرنوشت منم اینجور بود امشب شد دوماه از روزی که چشاش برای همیشه بسته شد ای خدا ی مهربون مراقب شوهر خوشگلم باش.بی صدا اشک میریزم بااهنگ بی وفایی محسن لرستانی
برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که میبینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آنها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی دربارهی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آنها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰
وایییییییییب یک ساعته دارم واسه این گریه میکنم اگ مامانمم بمیره چ خاکی تو سرم کنم....خدا نکنه شوهرم نباشه ک نفسم ب نفسش بنده ای خداااااا....عزیزم خدا صبرت بده...روحش شاد🖤🖤
دوماه پیش روز بازی دربی رفت بادوستاش بیرون معلوم نیست چه بلایی سرش اومده فقد میدونیم چیز خورشده بود رفیقاش نخورده بودن فقد شوهرمن بابای دختران خورده بود شربت متادون .حالش بد شده بود خیلی دیر بردن بیمارستان ایست قلبی کرد احیا شد اما خیلی دیر شده بود رفت کما چشامای عسلیش برای همیشه بسته شد دوماه پیش اون روز دربه در این بیمارستان اون بیمارستان شدیم تاصبح بیدار بودم کنارش بود اما رفت ای سی یو شش روز تمام کما بود چشاشو دیگه برای همیشه بست برای همیشه مرگ مغزی شده بود بعد ایست کرد دوباره دیگه جواب نداد دکترا وقتی گفتن بهم تلاش نکنید برنمیگرده بالاسرش0بودم