2777
2789
عنوان

دعا کنیم برای بارندگی

295 بازدید | 48 پست

انشالله که این یک ماه باقی مانده تا اتمام پاییز شاهد بارندگی باشیم و زمستان پر برفی داشته باشیم.برف و باران نعمت‌اند،نبارند دچار مشکل میشم.

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 

اره واقعا 🥲

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاهد هجوم 

از بیحجابی و دو جنسی و همجنسگرایی انجوری شده باش

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

بی آبی بدترین مشکلیه ک میتونه زندگی رو مختل کنه

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
شاهد هجوم از بیحجابی و دو جنسی و همجنسگرایی انجوری شده باش

چی میگی چه ربطی داره اینجوری باشه پس چرا اروپا و امریکا و کشورای دیگه هرروز میگن بارندگیه، اعصاب آدمو خورد میکنید

چی میگی چه ربطی داره اینجوری باشه پس چرا اروپا و امریکا و کشورای دیگه هرروز میگن بارندگیه، اعصاب آدم ...

والا منم اینو نمیگم دیروز تو یه تاپیک اومدن نوشتن بخاطر بی حجابی و این چیزاس ک بارون نمیاد🫤🫤

وقتی شهر پر از گناه و بدحجابی و بی حجابیه مردم هم امرو به معروف فریضه ی  الهی رو فرامش کردن نباید انتظار بارش رحمت الهی شد

بعد بیاین جبهه بگیرید چ ربطی داره ایه مصداقش قرآن می فرماید: « فَقُلْتُ اسْتَغْفِرُوا رَبَّكُمْ إِنَّهُ كَانَ غَفَّارًا، يُرْسِلِ السَّمَاء عَلَيْكُم مِّدْرَارًا، وَ يُمْدِدْكُمْ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ» (نوح۱۲-۱۰) و گفتم از پروردگارتان آمرزش بخواهيد كه او همواره آمرزنده است*(اگر استغفار کردید) از آسمان بر شما باران پى در پى فرستد

شاهد هجوم از بیحجابی و دو جنسی و همجنسگرایی انجوری شده باش

آخە مگە زمان حضرت آدم تا زمان ورود اسلام ، بیحجابی و قتل و‌هزاران‌گناە دیگە نبود؟؟؟ 

بارندگی چە ربطی بە اینا‌دارە

حق داری واقعا بعضیا یچیزایی میگن آدم‌مخش سوت‌میکشە

آلودگی هوا و گرما علتش چیه پس ؟؟؟

🫤بخونین چی نوشتم بهد بیاین ب ادم بپرین

میگم شاهد هجوم این حرفا باش . من خودمم دیروز تو یه تاپیک این حرفا رو خوندم کرکام ریخت