2777
2789
عنوان

بچها بیاین رفتم سونو جنسیت سه‌قلو هام معلووووم شد😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 26185 بازدید | 1335 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه جدا هستن

ایتجوری شبیه هم نمیشن درسته؟

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم
هنوز تصمیم نگرفتم  ولی تو خواب دیدم محمد عطا زهرا

اگ خواب دیدی بزار. واسه پسرعموی منم خواب دیدن بزارن مهدی . ولی گذاشتن عطا. چن سال مریض بود مجبوزشدن اسمو تغییر بدن. الان خیلی خوبه

خدایاااا،توکل ب خودت ! نه به بنده های بی خودت😒     خدایا کمکم کن تا تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹سرکاربرم.همیشه پشتم بودی اینبارم کمکم کن🙏
سزارین...طبیعی که نمیشه. ولی خب واقعا ادم ازماه 5به بعدفکرنکنم حتی بتونه بخوابه چون بچه میادتوحلقش . ...

اره واقعا..من بچه خیلی دوس دارم ولی اززایمان میترسم..ولی شیرینیش می ارزه ب اون همه سختی

من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم  روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد  خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید
اگ خواب دیدی بزار. واسه پسرعموی منم خواب دیدن بزارن مهدی . ولی گذاشتن عطا. چن سال مریض بود مجبوزشدن ...

خداردشکر که الان خوبه😍

چشم ایشالله 

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
@sarigalin     @حمیرا5     @sevdaaaajoooon     @queen376 &nb ...

الهیییی😀😀😀😀😀آخی🤗🤗🤗🤗

ای جانم💖💖💖💖💖💖💖دلم رفت.من غش😍😍😍😍😍

خدا حفظشون کنه.جفتت جور شد❤❤❤❤

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
جان من عطا نذار.یه پیرمردی تومحله ماهستش 70سالشه اسمش عطا هست     لااقل بذارعلی .

نمیدونم چرا خندم گرفت😂😂😂😂

خب حالا تو محله شما پیرمرده دیگه😂

تو محله ما هم یه پیرمرد هست اسمش علیه😂😂😂😂

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن