2777
2789
بعدچندمدت میری لیست کتابایی ک خوندیونگاه کنی میبینی چقدکتاب خوندی وچقدکتاب داری واسه معرفی

الان رفتم نگاه کردم خلاصه هاشونو بوف کور رو خونده بودم

و خدایی مهربانتر از حد تصور....خدایاشکرت🙏
ببخشیدبیشترتوچ زمینه ای میخونی آخ منم زیادمیخونم ببینم چی میخونید؟

توی همه زمینه ها به جز روانشناسی که خیلی علاقه ندارم از نو‌جوونی میخوندم اول عاشقانه‌مثل دزیره آناکارنینا جین ایر بعد بر باد رفته بعد تخیلی مثل سری های هری پاتر و ارباب حلقه ها و همه آثار دن براون آثار پاولو کوئلو تقریبا تملم آثار آگاتا کریستی آثار فن دانیکن و کتابهای قشنگی مثل مسیر سبز مرغ مقلد و جنگ و صلح و برادران کارامازوف و خیلی کتابهای دیگه آخرنشم پنج جلد نغمهدیخ و آتش جرج مارتین بود که منتظرم شش و هفتشم بیاد بیرون خیلی قشنگ بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راجب احوالات شمسو مولاناهست اززبون یه خانم خانه دارصحبت میکنه اللا دنبال پیداکردن عشق واقعی هست وروب ...

1. مولانا که دیده شمس رو بعد از کشتن داخل چاه انداختن، پس چرا چشم انتظارش بوده؟

2. پسر مولانا آخر در قتل دست داشته؟

3. الا و عزیز یاهم یکسال باهم زندگی کردند؟ مگر عزیز که مسلمان بود نمی دونست الا هنوز شوهر داره؟؟

4. در آخر کتاب گفته الا هنوز نتوسته طلاق بگیره چون همسرش کارو سخته کرده؟ یا من بد فهمیدم؟

در بینج کیسه عشقت نیم دونه ای بیش نیستم بی وفا مرا شل نپج
توی همه زمینه ها به جز روانشناسی که خیلی علاقه ندارم از نو‌جوونی میخوندم اول عاشقانه‌مثل دزیره آناکا ...

وااااای چقد تو خوبی چقد کتاب خوندی و نویسنده هاشونم میشناسی من عاشق کساییم که اهل مطالعه هستن واقعا دیدم نسبت بهشون عوض میشه

توی همه زمینه ها به جز روانشناسی که خیلی علاقه ندارم از نو‌جوونی میخوندم اول عاشقانه‌مثل دزیره آناکا ...

چ جالب کلاخارجی میخونی!!!!اتفاقا من برعکس روانشناسی بیشترمیخونم البته خارجی 

خدایا!من یاغی نیستم✋

مگه میشه کسی رمان خون باشه وکتابهای اسکارلت-جان شیفته-ربکا -دزیره نخونده باشه کتابهای دافنه دوموریه -جین استن-شارلوت برونته واوووووو چه تایپک خوبی حال دلم خوب شد مرسی استارتر👏👏👏

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
تاپیکای آخرم ببینید:))🌹

جدا خیلی........😐

دوتا چشم خماریت خارومی که😍.                            دو ابروی کمونیت زارومی که🥴                                مو تنها سادم نشته کنج خونَه....                                تو عشقت نازنین دیوونمی که.                                   تو عشقت نازنینو ویرونمی کههههه😍🥰💏💕
چ جالب کلاخارجی میخونی!!!!اتفاقا من برعکس روانشناسی بیشترمیخونم البته خارجی 

ایرانی کتاب خانوم مسعود بهنود و چشمهایش بزرگ علوی و شما که غریبه نیستید از هوشنگ مرادی کرمانی رو خوندم و دوست داشتم 

دلممیخواد سووشونم بخونم

مگه میشه کسی رمان خون باشه وکتابهای اسکارلت-جان شیفته-ربکا -دزیره نخونده باشه کتابهای دافنه دوموریه ...

فدااات😘

دزیره و ربکا رو خوندم ولی بقیه رو نه 

یسری کتابا فکرای اشتباه القا میکنن ناخوداگاه

جدیدا از هر چه رمان و فیلم هست بدم اومده

هر چی بخونم و ببینم

حالم رو بد می کنه 

منو ازون خوش خیالی م بیرون میاره،

و تاریکی ها رو نشون میده

دوست ندارم

جدیدا از هر چه رمان و فیلم هست بدم اومده هر چی بخونم و ببینم حالم رو بد می کنه  منو ازون خوش ...

به قول شوهرم هرچی فیلمشون جایزه بیشتری گرفته باشه غمگینتره 

من خودم اگه تویه کتابی که میخونم شخصیتاش بمیرن بدم میاد اخه واقعا به اندازه کافی غم و غصه میبینیم یه کتاب یا فیلم میبینیم که حالمونو خوب کنه