2777
2789

کلمات بامن چه میگویند

دوتا چشم خماریت خارومی که😍.                            دو ابروی کمونیت زارومی که🥴                                مو تنها سادم نشته کنج خونَه....                                تو عشقت نازنین دیوونمی که.                                   تو عشقت نازنینو ویرونمی کههههه😍🥰💏💕
من کتاب خیلی زیاد میخونم و همه خارجی بودن ایرانی انگشت شمار خوندم ولی یکی از بهترین کتابهایی که خوند ...

ببخشیدبیشترتوچ زمینه ای میخونی آخ منم زیادمیخونم ببینم چی میخونید؟

خدایا!من یاغی نیستم✋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلمات بامن چه میگوند به قلم استاد محترمم اقای ادم پیرا

دوتا چشم خماریت خارومی که😍.                            دو ابروی کمونیت زارومی که🥴                                مو تنها سادم نشته کنج خونَه....                                تو عشقت نازنین دیوونمی که.                                   تو عشقت نازنینو ویرونمی کههههه😍🥰💏💕
نه ، اونيه كه دختره اسمش محبوبه است عاشق رحيم نجار ميشه باباش راضي نبوده زوري شوهر مي كنه ولي شوهره ...

آره خوندمش وای که چقد جلد دومشو خوندم همش میگفت چقد قضاوت بده😔

و خدایی مهربانتر از حد تصور....خدایاشکرت🙏
همیشه کتابهایی روم میخونی با اسم نویسندش ی جایادداشت کن من این کاررومیکنم!

اره فکر خوبیه اخه اصلا نمیدونم چه کتابایی رو خودندم الان بین بوف کور و کوری همش هی میگم خدایا کدومو خوندم من یادم نمیاد 

و خدایی مهربانتر از حد تصور....خدایاشکرت🙏
چهار اثر از فلورانس اسکاول شین / قورباغه را قورت بده / تخت خوابت را مرتب کن / خودت باش دختر

تو همونی نیستی مارو اسکل کرده بودی میگفتی خارجی؟😐😐

کیا ملت عشق رو خوندن و یادشونه؟ 

کتاب الیف شافاک هست من خوندمش عالیه عالی ازدستش ندید 

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
اره فکر خوبیه اخه اصلا نمیدونم چه کتابایی رو خودندم الان بین بوف کور و کوری همش هی میگم خدایا کدومو ...

بعدچندمدت میری لیست کتابایی ک خوندیونگاه کنی میبینی چقدکتاب خوندی وچقدکتاب داری واسه معرفی

خدایا!من یاغی نیستم✋
میتونم ازتون یک سوال بپرسم؟ من خواندم کتابو؛ ولی کامل نفهمیدم

راجب احوالات شمسو مولاناهست اززبون یه خانم خانه دارصحبت میکنه اللا دنبال پیداکردن عشق واقعی هست وروبروکردن ایندوباهم

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤