2777
2789
ایرانی کتاب خانوم مسعود بهنود و چشمهایش بزرگ علوی و شما که غریبه نیستید از هوشنگ مرادی کرمانی رو خون ...

خوبه!من کل کتابای شهیدمطهری رو دارم خیلی خیلی کتاباش پرمغزن چقدباکتابای ایشون رشدکردم وجلوافتادم واقعاپرمحتواست

خدایا!من یاغی نیستم✋
جدیدا از هر چه رمان و فیلم هست بدم اومده هر چی بخونم و ببینم حالم رو بد می کنه  منو ازون خوش ...

واسه اینکه ۹۹درصد مزخرفن⁦☺️⁩ادم نمونه و نبینه راحتتره

خدا خیلی واضح دیده میشه😊و خیلی معلومه که صدامو میشنوه😃کاش ادم باشم😀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکثرا هم کتاب ها و فیلم های معروف فعلا بی خیال شدم راحت بعد مدت ها امروز هم یه فیلم دیدم مزخرف ol ...

من دیگه وقتی مخم از چرت و پرت اشباع میشه میرم دو خط قران میخونم یخورده روش فکر میکنم با اطلاعاتم تطبیق میدم احساس سبکی بهم دست میده

خدا خیلی واضح دیده میشه😊و خیلی معلومه که صدامو میشنوه😃کاش ادم باشم😀
1. مولانا که دیده شمس رو بعد از کشتن داخل چاه انداختن، پس چرا چشم انتظارش بوده؟ 2. پسر مولانا آخر د ...

اون داره ازبعد روحانی به مولانا نگاه میکنه پس عجیب نیست اگر بازهم منتظرش باشه نمیدونم شما باعقاید تصوف اشنایی دارین بعد روحانی مقامش بالاتره

۲-میدونید به نظرم همش از حالت عرفانی نه جسمانی به قضیه نگاه میکنه برای همین هست که باطرزفکرپسرمولانا اینجوربرخورد میکنه ویا مسلمان بودن عزیز وکه اللا باهاش میمونه بعد جسمی اصلا مدنظرش نیست ابعادعرفانی قضیه مطرح هست اتفاقا درست فهمیدید دراخر اللا به عشق واقعی رسیده میخوادبگه میتوان بود وباهم بود وعاشق بود ومهمترازهمه یکدل بود بدون بعدجسمی دوری ولی باچشم دل ببینی 

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

کتاب من پیش از تو. نیمه تاریک وجود، جین ایر، غرور و تعصب، کلبه عمو تام، سینوحه، یه کتاب ایرانی رمان معرفیم هستش فقط نمیدونم چرا اسمش خاطرم نمیمونه😐 بیشعوری،زندگی دومت زمانی شروع میشود که میفهمی یک زندگی بیشتر نداری، رازهای یک میلیونر، کلود ولگرد، الیور توییست، بینوایان، مزرعه حیوانات،شازده کوچولو.کتاب زیاد خوندم هزاران خورشید تابانم نصف کمترشو خوندم جذبم نکرد

من ۴۰ تومن دادم کوری رو خریدم اونم تو آف بود  اخ خوندم و فحش دادم خوندم و فحش دادم 😂😂😂

😂😂😂😂😂😂منم دولت عشق و55خریدم فعلاً ص100هستم نمیدونم ارزششوداره یانه فکرکنم رفته رفته شیرینترمیشه

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه....