2777
2789
عنوان

طول مدت بارداری یه طرف این ماه اخرم یه طرف...😒

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 66 پست
شب  روز  تو فکر زایمانم استرس دارم

نه گلم اشتباه میکنی اصلا نترس همیشه قران بخون دلت اروم بگیره استرس برابچت خیلی بده بدنیاکه بیاد اذیت میشی کارش میشه همش گریه وبی قراری باور کن خیلی روروحیش اثرمیذاره

میشه براسلامتی منو بچهام یه صلوات بفرستین...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=130660022]تازه تو نوبه خونه خودتی من با مادرشوخر و پدرشوخرم شریکم از صب تو اتاقمم حوصله ریختشونو ندارم سختمه خ ...[/QUO

بارداری اولم اینطور بودم خیلی روحیم گندبود ازخونواده شوهرم 

تازه تو نوبه خونه خودتی من با مادرشوخر و پدرشوخرم شریکم از صب تو اتاقمم حوصله ریختشونو ندارم سختمه خ ...

درکت میکنم واقعا سخته  خیلی سخته

وای من همین الان هم واقعا بعضی کارهارو نمیتونم انجام بدم 

مخصوصا برای خواب خیلی اذیتم 

رو زمین ک بشینم اصلا بلند نمتونم بشم 

اتفاقا ب شوهرم میگفتم من دو ماه دیگه چ جور میخوام بشم 

😕

عزیزم من دوماه اخر از درد لگن و ران نمیتونستم بخوابم شاید باورت نشه اما طولانی ترین تایم خوابم ۴۰ دقیقه بود بعدش از درد بیدار میشدم و مدام پیچ میخوردم

شکمم وخشتناک بزرگ بود طوری ک همه میگفتن دوقلوه سونو اشتباه گفته..

خیلی بد بود خیلیییی

ماه اخر مدام راه میرفتم و میرفتم تو حموم زیر اب گرم لباس با دست میشستم میرقصیدم و رابطه  هم داشتیم کلافه شده بودم دیگ بیشتر از درد مخصوصا..اول ۳۹دهفته هم زایمان کردم این کارارو انجام بده 

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌

من ۱۸ هفتم 

خانوما هیچ کدومتون هماتوم نداشتید؟

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

بالاخره یکی حرف دل منو زد همه ی بارداری یه طرف ماهای اخریه طرف منم تازه رفتم توهشت سنگین شدم خوابیدنم سخت شده زودترم دوس دارم بچموببینم 

انشالله خدابه همه ی منتظرا جوجه بده جوجه ی منم به حق صاحب وقت سلامت باشه همیشه و الهی هیچ مادری بابچش امتحان نشه ..دوستتون دارم عشقا.
بالاخره یکی حرف دل منو زد همه ی بارداری یه طرف ماهای اخریه طرف منم تازه رفتم توهشت سنگین شدم خوابیدن ...

هنوزم کلی انتظارودرد وسختی داری ماه نهم خیلی سخته 

منم ویارم سخت بود تا 4 ماه و نیم هرچی میخوردم میاوردم بالا هیچی نمیتونستم بخورم 12 کیلو کم کردم و حت ...

افرین منم سربچه اولم اینطور شدم بااین امپولا جون گرفتم

ده ماهه شریکم باهاشون قراره تیرماه برم خونه خودم اگه کرونا نکشدم و بزاره ب آرزوم برسم ای خدا😔

انشالللله به ارزوت برسی 

عزیزم من دوماه اخر از درد لگن و ران نمیتونستم بخوابم شاید باورت نشه اما طولانی ترین تایم خوابم ۴۰ دق ...

ممنونم ازاینکه ازتجربیاتت گفتی گلم😘😘

هنوزم کلی انتظارودرد وسختی داری ماه نهم خیلی سخته 

به نی نی هامون میارزه گلی

انشالله خدابه همه ی منتظرا جوجه بده جوجه ی منم به حق صاحب وقت سلامت باشه همیشه و الهی هیچ مادری بابچش امتحان نشه ..دوستتون دارم عشقا.