2777
2789
عنوان

طول مدت بارداری یه طرف این ماه اخرم یه طرف...😒

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 66 پست
افرین منم سربچه اولم اینطور شدم بااین امپولا جون گرفتم

اره واقعا انقد بالا اورده بودم ک اب دور جنین کم شده بود 17 هفته ک دکترم 3 تا سرم داد ک ی روز درمیون باید میزدم جوری ک 4 ساعت طول بکشه بره تو بدنم کلا بدنم خشک میشد اما خداروشکر مشکل حل شد

ماندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست...👌❤
نه گلم اشتباه میکنی اصلا نترس همیشه قران بخون دلت اروم بگیره استرس برابچت خیلی بده بدنیاکه بیاد اذیت ...

اره مامانمم میگه دکتر هم برا این که استرس نباشه گف خب سزارین انجام میدم برات ..اما ... خدا خودش ارامش بده

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ویارم سخت بود تا 4 ماه و نیم هرچی میخوردم میاوردم بالا هیچی نمیتونستم بخورم 12 کیلو کم کردم و حت ...

قرص دمیترون روزی دوتا میخورم اما تزریق رو دکترم صلاح ندید 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

قرص دمیترون روزی دوتا میخورم اما تزریق رو دکترم صلاح ندید 

خب دمیترون وقتی اثر نداره باید امپول بده 😑هیچی مثل b12 تهوع رو قطع نمیکنه...اگ امپول نداده پس سعی کن حلیم یا سیرابی یا اینک تو نت سرچ کن چیزایی ک b12داره رو بخور خیلی کمک میکنه ...حلیم و سیرابی عالیه👌

ماندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست...👌❤
اره واقعا انقد بالا اورده بودم ک اب دور جنین کم شده بود 17 هفته ک دکترم 3 تا سرم داد ک ی روز درمیون ...

منم اینطوربودم فقط چهارماه اول اونم هرروز درمیون یه سرم وهرروز امپول تاحالا کلی ازشون دارم

میشه براسلامتی منو بچهام یه صلوات بفرستین...
خب دمیترون وقتی اثر نداره باید امپول بده 😑هیچی مثل b12 تهوع رو قطع نمیکنه...اگ امپول نداده پس سعی ک ...

اره بی۱۲عالیه اتفاقاحتی وزن گرفتم  حالم خیلی بهتر شد اون بارداریم هفته ای یدونه میزدم  اما تواین بارداریم یه روز درمیون یاروزی یدونه میزدم

میشه براسلامتی منو بچهام یه صلوات بفرستین...