2777
2789
عنوان

طول مدت بارداری یه طرف این ماه اخرم یه طرف...😒

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا حس تورودارم 

خیلی بده انقد بیدار میمونم ک صبح از بیخوابی بیهوش میشم😧بخاطر این کرونا کسی نمیتونه بیاد کمکم ..الان 1 ماه و نیم مامانم اینا و مادرشوهرم اینارو ندیدم و نمیان بخاطر من میترسن😕شانس ماست امسال ک زایمان داریم مریضی اومد😑

ماندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست...👌❤
نه من زیاد لاغر نیسم  تپلم نیستم ..اما ویار سختی دارم لاغر شدم بارداری ..اما دیگه تا 20هفته تکو ...

اصلا بفکرزایمان نباش الان بهش فکرنکن استرسودور کن ازخودت ازدوران بارداریت لذت ببر خوش باش زایمان وترسشوبذاربه موقش اونم به نظرم ترس نداره زودمیگذره میره

میشه براسلامتی منو بچهام یه صلوات بفرستین...
مال منم گفتن پسره... پس مثل شما از شش ماهگی شکم میارم

بسلامتی عزیزم...بیشتریا همون از 6 ماه ب بعد شکمشون بزرگ میشه اصلا نگران نباش...تازه 6 ماه یکم شکم میاری ولی از 7 ماه به بعد هر هفته ای ک میگذره شکمت بزرگ تر میشه

اصلا بفکرزایمان نباش الان بهش فکرنکن استرسودور کن ازخودت ازدوران بارداریت لذت ببر خوش باش زایمان وتر ...

شب  روز  تو فکر زایمانم استرس دارم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نه من زیاد لاغر نیسم  تپلم نیستم ..اما ویار سختی دارم لاغر شدم بارداری ..اما دیگه تا 20هفته تکو ...

منم ویارم سخت بود تا 4 ماه و نیم هرچی میخوردم میاوردم بالا هیچی نمیتونستم بخورم 12 کیلو کم کردم و حتی قرص دمیترونم خوردم اثر نکرد ک اخرسر دکترم امپول b12 داد بهم..

ب نظرم اگ ویارت سخته و اذیت میشی ب دکترت بگو چون بالا اوردن زیادم خطر داره و فشار میادب دکترت بگو ک اگ صلاح دونست قرصی چیزی بده ک راحت بشی❤