2777
2789
عنوان

دورهمی عوجل موجلا😍❤💋💋👄👄

77 بازدید | 14 پست

بچه ها پوکیدم از بس تو خونه موندم 

دوستاتونو تگ کنید 🤕

@sarigalin  

@dokhter_paeiz  

@مریم_گل  

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         

🤪🤪🤪🤪🤪

من هنوزم همون دختر کوچولو ۱۴ ساله ام💙هنوز هم همون قدر زودرنجم💙همون قدر احساساتی ام💙من بزرگتر نشده ام💙دنیا برای من به همون اندازه کوچیکه💙ادم ها برام همون معنی مهربانی و از خودگذشتگی رو میدن💙من همونم💙همون دختر بازیگوش ۵ سال پیش💙همون دختری که ساعت ها با موجود خیالی کنارش حرف میزد💙همونی که میتونست💙ساعت ها با کسی درد دل کنه که وجود نداره💙من همونم💙هیچ تغییری نکردم💙اما یه چیزی برام جالبه💙و اون مادر شدنه💙من میترسم💙من نمیتونم حامی یه موجود دیگه باشم💙در حالیکه خودم هنوز بچه ام💙نیاز به حمایت دارم💙گاهی وقت ها با خودم فکر میکنم💙کی انقدر بزرگ شدم💙که به مادر شدم فکر میکنم💙🌹

@ستیا  

@ملانیی  

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن عجولم ن مجولم پس موز بر میدارم میرم🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

سلوووووم🤗🤗🤗🤗نبینم کم حوصله بشیناااا.پاشید یه آهنگ رقص بذارید بیاید وسط  ببینم💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃من دارم کردی میرقصم😅😅😅

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
سلوووووم🤗🤗🤗🤗نبینم کم حوصله بشیناااا.پاشید یه آهنگ رقص بذارید بیاید وسط  ببینم💃💃💃💃💃💃💃 ...

چ عالی😂😂😂من ک پوکیدم

چ عالی😂😂😂من ک پوکیدم

پسرم تو فلشش شعرهای کودکانه و کارتون ریخته از صبح تا کارتون دیدیم یا با آهنگ کودکانه بالا پایین پریدیم☹☹☹آهویی دارم خوشگله و بازم پاییزه و....🤕🤕الانم خسته شده گرفته خوابیده شب داستان داریم😥

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
پسرم تو فلشش شعرهای کودکانه و کارتون ریخته از صبح تا کارتون دیدیم یا با آهنگ کودکانه بالا پایین پرید ...

😂😂😂😂اخی خوشم میاد پایه ای😂😂😁😁😁

😂😂😂😂اخی خوشم میاد پایه ای😂😂😁😁😁

آخه آهویی دارم خوشگله؟🤕🤕🤕🤕بذار مادر بشی میبینمت😅😅😅😅

آخه آهویی دارم خوشگله؟🤕🤕🤕🤕بذار مادر بشی میبینمت😅😅😅😅

😂😂😂😂😂😂وای ولی میدونم مثه تو باحال نمیشم😍😍😍😘😘😗😂😂😁😁😁😁

😂😂😂😂😂😂وای ولی میدونم مثه تو باحال نمیشم😍😍😍😘😘😗😂😂😁😁😁😁

عشق مادری باحالت میکنه😅😅😅