2777
2789
عنوان

اعتراف میکنم ک مریضی بدی😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 66 پست
23

شوخی

23 اینقدر حسرت شوهر داری؟؟؟؟؟ 

فرزندم سرت رو بنداز پایین زشته این حرفا برات😁😁😁😁

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبختم منم یکیم مثه تو

خیلی باحالی هم دوست داری ازدواج کنی هم نه و اینکه ۲۲ سالت باید پخته باشی که گلم ازدواج کردن خوبه اما یه سری بدی ها هم داره تو درواقع داری ظاهر رو نگاه میکنی خیلیا هستن ازدواج کردن اما میگفتن کاش ازدواج نمیکردیم خیلی ها درظاهر زندگی شون خوبه اما درباطن افتظاحه شب عروسی هم یه شبه تموم میشه میره زندگی مهمه آی فلانی شوهرش قیافه اش خوبه خوب باشه تو مگه تاحالا باهاش زندگی کردی شاید باطن شوهرش بده شاید اخلاق نداره اخه چه حسودی میکنی وضع تو از خیلی هایی که الان ازدواج کردن خیلی بهتره خیلی 

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

آخ آخ منم مجرد بودم اینجوری بودم هرکی ازدواج می‌کرد حسودیم میشد انوار شاخ غول شکسته چه سعادتی داشته 🤦‍♀️خلاصه ازدواج کردیم و دیدیم خبر اصلا خاصی نیست جدی میگم اواز دهل از دور شنیدن خوشه 

23 عشق ، حس اینکه ی تکیه گاه داری و درکت میکنه و مستقلی

همه اینا درست ولی وقتی مجردی فقط ذهنت درگیر یه مشکله متاهل که میشی باید شوهر مادر شوهر خواهرش پدرش و.... رو از خودت راضی نگه داری یه کاری کنی اون بهش برمیخوره یه چیزی بگه دهنت سرویسه یا اگه شوهرت وضعش خوب نباشه غصه اونو بخوری خیییلی چیزای دیگه خلاصه حالشو ببر فکرتو درگیرنکن

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
خیلی باحالی هم دوست داری ازدواج کنی هم نه و اینکه ۲۲ سالت باید پخته باشی که گلم ازدواج کردن خوبه اما ...

حرف های شما کاملا درس و منطقی ولی مریضم دیگه مرررررض دارم

یهو با این حرفا بیخیال میشم اما دو ساعت بعد دوباره همین آشو همین کاسه

یعنی سنم کمه؟ فک کردم پیر شدم دیگه

بابا بشین درست رو بخون دختر

یه چیز میگم از من به تو نصیحت، هر چی تو فامیل دختر و پسر ازدواجی داشتیم یا جدا شدن یا خوشبخت نشدن

بزار خودش پیش بیاد، عجله نکن براش

بعدم فکر میکنی بعد ازواج زمان متوقف میشه؟؟؟ تو همون عاشقانه های روزهای اول باقی میمونید؟؟؟ 

نمیخوام دیدت رو بد کنم و بگم عشق از بین میره ها، نه میخوام بگم صرفا یک مرحله از زندگیه، بعد ازدواجم سختیهای زندگی مشترک میاد وسط، صعود به یه مرحله بالاتر نیست

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐