2777
2789
عنوان

افسردگی بیش از حد و گریه فراوون

185 بازدید | 20 پست

نمیدونم از کجا شروع کنم تهوع شدید دارم و هیچی نمیخورم دارم میمیرم تورو خدا جواب بدین بگین چیکار کنم من ۸ سال پیش از یکی خوشم اومد اما اون نه چون قدم خیلی درازه خیلی لاغرم و تو مدرسه تو خیابون حتی فامیل مسخرم می‌کرد دماغمم بد بود پسره ام همیشه منو بدون آرایش و با لباس مدرسه میدید حق داشت‌ منو نخواد اما موندنش بد بود اونم بچه بود نمیفهمید من احمق وابسته شدم نمیدونم چرا انگار خدا کار خدا بوده.

با هر دختری حرف میزد افسردگی شدید میگرفتم و میگفتم خوشبحال دختره که خوشگله و تونسته جذبش کنه این پسر رو. خلاصه بعد ۵ سال دوستی، خیلی بهم نزدیک شدیم من رفتم دانشگاه بینیمو عمل کردم قیافم جا افتاد وزنم بالا رفت اما خب بازم تفاوت قدی ده سانتی باعث خجالت زدگیش میشد و خب همیشه از دختر دیگه خوشش میومد ولی من وابسته میشدم خلاصه پارسال میگه تو همش خونه ای مستقل شو فلان منم همیشه بخاطر قیافم و قدم و اندامم اعتماد بنفس ندارم و باعث درونگرایی و اجتماعی نبودنم شدن رفتم فروشنده شدم این و داییش واسطه شده بودن که نزدیک محل کارشون باشم و کار کنم حوصله نداشتم واسم سخت بود تا گفتم میخوام بیام بیرون زنه گفت بودو نبودت واسه ما فرقی نداره منم اومدم بیرون زنه ام گفت با دوس پسرت فقط حرف دارم اونم رفت پیشش گفت به درد ما نمی‌خورد مشکل روحی داره هیچی نمیگه و فلان همون شب دوس پسرم با اینکه واسم تا همون چندساعت پیشش داشت میمرد و خیلی خیلی رابطه خوبی داشتیم گفت برام تموم شدی هدف نداری آینده نداری ولم کرد پیام نداد اصلا بدون آرایش هم دید منو .

وقتی ولم کرد رفت از سرکارش و رفت دوره دستیاری دندونپزشکی و باشگاه رو شروع کرد با یه دختر دوست شد ولی بهم پیام میداد کمو بیش خیلی خلی کم مثل مثلا ۲ ماه یه بار یه ماه دوبار و اینا.

همین چندروز پیش پیشش رفتم فهمیدم سرده و بعدش دیگه بهم پیام نداد بعدش دوباره ابراز علاقه کرد اما رفتم تلگرام دیدم پروفایل گذاشته که زمانی که دنبال عشق نبودم باهات آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستت داشتم از دستت دادم مشاوره ام میرفت هی میگفتم چرا مشاوره میره آیدی پیجشم دیدم گداشته حرف اول اسمش با تاریخ تولدش و حرف اول اسم دختره با تاریخ تولدش سه روز پیش دوباره گفت نمیخوام باهات باشم😔

یکساله دیوونه وار یکیو میخواد دارم دیوونه میشم داشتن بخاطرش رو خودم کار میکردم برم سرکار لعنت به این زندگی ۸ ساله عاشقش بودم چجوری فراموشش کنم دختره ام ۴ سال از من کوچیکتره واقعا حسودیم میشه بهش و توی فالم باورم نمیشه اومد رقیب عشقیتون اولش با م شروع میشه و واقعا اسم دختره اولش m داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پول دوره نداری کتاب روابط اجتماعی گوش بلده 

دوره فن بیان کار کن 

دانشگاه ثبت نام کن حتی یه رشته درپیت 

یه ۵۰۰ بدی دکتر داروهای خوبی برات می‌نویسه 

حل کن مشکلتو

همون جوری که ازت سرد شد از اون هم سرد میشه 

فقط وقتی برمیگرده تو رو یه آدم مستقل و شاد ببینه نه که همون بمونی 

اوکی؟

درمان تضمینی افسردگی استفاده ی هفتگی از نوره اسواجبی بوداربزن دوسه ماه نتیجه شو میبینی

وا !

افسردگی حالا هیچی .

اینکه با یه دختر دیگست و انقد اونو دوس داره ناراحتم و از همه بدتر که دختره ۱۹ سالشه و جوونه و من ۲۳ سال دارم 😔

پول دوره نداری کتاب روابط اجتماعی گوش بلده دوره فن بیان کار کن دانشگاه ثبت نام کن حتی یه رشته درپیت ...

میخوام صد سال سیاه برنگرده😔

میخوام اول برم سرکار چون توی خرج خونه ام موندن پدر مادرم

فکر میکنی شکست عشقیه درواقع حماقته که از مشکلات روانی ناشی میشه! برو دکتر!

پول ندارم اول باید برم سرکار امروز بابام واسه یه شامپو خریدن رفت اسنپ کار کرد