2777
2789
عنوان

اعتراف میکنم ک مریضی بدی😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 66 پست
عزیزم چه بسم الله خب مگه روانشناس ترسناکه مگه نمیگی الان میگم نه ولش کن بعد دو دیقه میگم چرا من ازدو ...

روانشناس ترسناک نیس دوشخصیتی بودن ترسناکه😥

آغاااا میترسم دو روز دیگه برم قتل کنم بعد یادم نیاد کدوم شخصیتم بوده یا خدا

ثبت نام کردم ولی هم کتاباشو‌ ندارم هم راستش علاقشو ندارم صرفا بخاطر اینکه ی مدرک داشته باشم خانوادم ...

عه خب پس دوگانگی احساست نسبت به ازدواج هم از همون ناشی میشه احتمال زیاد

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روانشناس ترسناک نیس دوشخصیتی بودن ترسناکه😥 آغاااا میترسم دو روز دیگه برم قتل کنم بعد یادم نیاد کدو ...

گلم ببین دوشخصیت اسم یه اختلاله 😂😂خیلی خندیدم با این مثال بامزه ات اختلال دوشخصیتی یعنی فرد هی نظرش عوض میشه یه دیقه یه تصمیمی میگیره بعد یه تصمیم دیگه 

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
ما هم دانشگاهی بودیم هرروز همو میدیدیم هر اخر هفته بیرون بودیم، اصن عادت ندارم ب ندیدنش ولی آخرین با ...

ما اینترنتی آشنا شدیم و شهرامون تقریبا دوره

سالی دو سه بار میومد ب دیدنم اما سال نودوهشت فقط ی باز تونست بیاد بجاش قرار بود عید بیاد ولی... 

بازم وضعیتت از من بهتره من ک کلا بدشناسم

گلم ببین دوشخصیت اسم یه اختلاله 😂😂خیلی خندیدم با این مثال بامزه ات اختلال دوشخصیتی یعنی فرد هی نظر ...

آهاااان

آخه اینقدر از این فیلما دیدم یهو خوف کردم😂😂