2777
2789
عنوان

اعتراف میکنم ک مریضی بدی😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 66 پست
هنوز شغل ثابتی نداره ی خورده از لحاظ اخلاقی و روانی آمادگیشو ندارم

دست کم نگیر 

روانت برای ازدواج باید تقویت شه 

برای ازدواج موفق باید صبور باشی 

و صد البته شریکت رو درست انتخاب کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی میگم من خبر ازدواج میشنوم حالم یه جوری میشه دوست دارم بالا بیارم مگه مجردی چه ایرادی داره 

من ۵ ساله تو رابطم؛ همه ی کسایی ک بعد من وارد رابطه شدن ازدواج کردن، حالم از این موضوع بد میشه

23 عشق ، حس اینکه ی تکیه گاه داری و درکت میکنه و مستقلی

اینا مال سال اولشه... بعدش اینقد مشکلات سرت میریزه ک فقط میگی کاش ازدواج نمیکردم البته بستگی به طرفت داره من که اگر به عقب برگردم اصلا ریسک نمیکنم ازدواج کنم حداقل تا 26 سالگی

من مریضی بدتر ازتو داشتم که میدیدم تو ازدواج موفق نبودن خوشحال میشدم و به خودم میگفتم دیدی تو ازدواج برات نریدن😂😂😂

البته الان متاهلم اون واسه زمان مجردیم بود

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد