2777
2789
عنوان

اعتراف میکنم ک مریضی بدی😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 66 پست
خیلی بده بخدا. امروز خبر عقد دو نفرو شنیدم هم تعجب کردم هم از شدت ناراحتی ب دوس پسرم پریدم

بد نیس افتضاحه

من الان عکس دوستمو با دوس پسرش دیدم چنان قاطی کردم نزدیک بود برم طرفمو تیکه تیکه کنم ولی خیلی خودمو کنترل کردمو اومدم اینا تاپیک زدم

حرف های شما کاملا درس و منطقی ولی مریضم دیگه مرررررض دارم یهو با این حرفا بیخیال میشم اما دو ساعت ب ...

بهتره با یه روانشناس حرف بزنی انگار که شخصیت دوشخصطتیه 

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اینا درست ولی وقتی مجردی فقط ذهنت درگیر یه مشکله متاهل که میشی باید شوهر مادر شوهر خواهرش پدرش و ...

دقیقا بر اساس همین چیزا و با شناختی ک از خودم دارم برای همینه ک میگم هنوز آمادگیشو ندارم ولی یهویی هم حسودیم میشه ب بقیه

بد نیس افتضاحه من الان عکس دوستمو با دوس پسرش دیدم چنان قاطی کردم نزدیک بود برم طرفمو تیکه تیکه کنم ...

منم امشب گفتم چت نکنیم ممکنه از شدت ناراحتی ناراحتت کنم. گند بزنن ب این زندگی؛ باید برم عقد کسی ک حتی دامادم از من کوچیکتره

دقیقا بر اساس همین چیزا و با شناختی ک از خودم دارم برای همینه ک میگم هنوز آمادگیشو ندارم ولی یهویی ه ...

درک میکنم چون منم شرایط تورو داشتم، ذهنتو درگیر نکن هیچم غصه نخور به وقتش ازدواج هم میکنی

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
بابا بشین درست رو بخون دختر یه چیز میگم از من به تو نصیحت، هر چی تو فامیل دختر و پسر ازدواجی داشتیم ...

درسم تموم شده خواهر

بیکار افتادم گوشه خونه

دارم تلاش میکنم خودمو بشناسمو ببینم از زندگی چی میخوام تا بعدش ببینم میتونم ی کاری راه بندازم یا نه

درسم تموم شده خواهر بیکار افتادم گوشه خونه دارم تلاش میکنم خودمو بشناسمو ببینم از زندگی چی میخوام ...

افرین دختر گلم، ارشد چرا نمیخونی؟ 

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
افرین دختر گلم، ارشد چرا نمیخونی؟ 

ثبت نام کردم ولی هم کتاباشو‌ ندارم هم راستش علاقشو ندارم صرفا بخاطر اینکه ی مدرک داشته باشم

خانوادمم راضی نیستن چون میدونن بخاطر امتحانا چقدر زجر میکشم ( وسواس فکری دارم تمرکز ندارم)

میتونم بپرسم چرا کارتون پیش نرفته؟

دانشجو کارشناسی بودیم منتظر شدیم تموم شه درسمون؛ تابستون پیارسال تموم کردیم دوتایی خوندیم برا کنکور ارشد ک خرداد پارسال بود. بعد کنکور هرکاری کرد باباش جلو نیومد دعواشون بالا گرفت تا بالاخره باباهه گف باشه عید میرم الان وضع مالی خوبی ندارم.عیدم ک الانه و کرونا 

شما چی؟ خودت نمیخوای بیاد خواستگاری؟

بسم الله 😐

عزیزم چه بسم الله خب مگه روانشناس ترسناکه مگه نمیگی الان میگم نه ولش کن بعد دو دیقه میگم چرا من ازدواج نمیکنم فلان کارو نمیکنم خب این یه اختلال شخصیته که روی حرف خودت ثابت قدم نیستی همش از این شاخه میپری به اون شاخع

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
دانشجو کارشناسی بودیم منتظر شدیم تموم شه درسمون؛ تابستون پیارسال تموم کردیم دوتایی خوندیم برا کنکور ...

من دانشجو بودم و ایشونم قرار بود بره سربازی

سربازیش تموم شد بعدش قرار شد بره سرکار تا سرمایه جمع کنه

الانم ک من فارغ التحصیل شدم و ایشون هرکاری پیدا کرد اصلا اونقدری بهش نمیدادن ک بتونه پس انداز کنه

فعلا ی کار راه انداخته ولی زمان میبره تا نتیجه بده الانم ک بخاطر کرونا هیچ درامدی نداره و ما هم همچنان چشم انتظاریم ک شرایط رو ب راه شه

من دانشجو بودم و ایشونم قرار بود بره سربازی سربازیش تموم شد بعدش قرار شد بره سرکار تا سرمایه ج ...

ما هم دانشگاهی بودیم هرروز همو میدیدیم هر اخر هفته بیرون بودیم، اصن عادت ندارم ب ندیدنش ولی آخرین بار بهمن دیدمش! دارم خفه میشم از دلتنگی