2777
2789
عنوان

شیرخشک نان یک اوپتی پرو

31124 بازدید | 20 پست

لطفا مامانایی که شیرخشک نان یک اوپتی پرو استفاده کردید بیاید تجربه هاتونو بگید خوب بود برای نی نی ؟؟؟

من تازه گرفتم هنوز ندادم به دخترم

خدایا شکرت بخاطر همه چیز

من میدم عزیزم پسرم ۱۰ماهشه خداروشکر راضی ام تا الان هیج مشکلی نداشته ریفلکسم نداشت اصلا

خب تا اینجا میدونم چهارده روز پیش کرونا نگرفتم😅🤦‍♀️الان باید چهارده روز دیگه صبر کنم ببینم امروز گرفته بودم یا نه!!😑🤔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تنها شیری بود و هست که هم نینیم دوست داره و هم بهش میسازه. فقط جدیدن یه مقداریش حل نمیشه تو آب و مثل ...

تو اب ولرم درس کن خیلی تکون بده کم تکون دادنی اونجوری میشه 

خب تا اینجا میدونم چهارده روز پیش کرونا نگرفتم😅🤦‍♀️الان باید چهارده روز دیگه صبر کنم ببینم امروز گرفته بودم یا نه!!😑🤔
تو اب ولرم درس کن خیلی تکون بده کم تکون دادنی اونجوری میشه 

خیلی تکون میدم تو آب ولرم هم درست میکنم ولی بازم حل نمیشه. حتی یه مقدار از این حل نشده ها برداشتم ریختم تو آب یه استکان، کلی هم همش زدم ولی توی اونم حل نشد و ته نشین شد. به داروخونه ای که خریدم گفتم، می‌گفت خیلیا از این موضوع شکایت میکنن، ما هم به کارخونه گفتیم ولی هنوز کاری نکردن.

نمیدونم برا نینی ضرر نداره؟

تنها شیری بود و هست که هم نینیم دوست داره و هم بهش میسازه. فقط جدیدن یه مقداریش حل نمیشه تو آب و مثل ...

پس این که همه میگن اسهال شدید میاره چجوریه 

من گرفتم برا دخترم والا ترسیدم بهش بدم

اخه دخترم وزنش کمه آپتامیل و سوپرامیل دادم فایده نداشت

خدایا شکرت بخاطر همه چیز
من میدم عزیزم پسرم ۱۰ماهشه خداروشکر راضی ام تا الان هیج مشکلی نداشته ریفلکسم نداشت اصلا

پس این که همه میگن اسهال شدید میاره چجوریه 

من گرفتم برا دخترم والا ترسیدم بهش بدم

اخه دخترم وزنش کمه آپتامیل و سوپرامیل دادم فایده نداشت

خدایا شکرت بخاطر همه چیز
پس این که همه میگن اسهال شدید میاره چجوریه  من گرفتم برا دخترم والا ترسیدم بهش بدم اخه دخترم ...

نه بابا. اگر بهش بسازه هیچیش نمیشه. به نینی من شیرای دیگه اصلا نمیساخت. یا اسهال می‌گرفت یا یبوست یا دل درد. فقط نان بهش میسازه

خیلی تکون میدم تو آب ولرم هم درست میکنم ولی بازم حل نمیشه. حتی یه مقدار از این حل نشده ها برداشتم ری ...

برا من کم تکون دادنی اونجوری میشه یکم بالا پایین یکمم بغلا تکون بده 

خیلی تکون میدم تو آب ولرم هم درست میکنم ولی بازم حل نمیشه. حتی یه مقدار از این حل نشده ها برداشتم ری ...

ضرر که چرا داره باید قشنگ حل بشه

پس این که همه میگن اسهال شدید میاره چجوریه  من گرفتم برا دخترم والا ترسیدم بهش بدم اخه دخترم ...

من خودم راضیم عزیزم دوربرمم هر کی داده راضیه بعد شیر خشک باید امتحان کنی ببینی بهش میسازه یا نه نان به بیشتر بچه ها میسازه

ضرر که چرا داره باید قشنگ حل بشه

من هر کاری میکنم حل نمیشه. شما هم امتحان کن. ته شیشه که شیر میمونه بزار یکی دو ساعت بمونه. بعد ته نشین میشه. وقتی میخوای شیشه رو بشوری  میبینی حل نشده. هر کاری هم کنی تو هیچ نوع آبی حل نمیشه.من میترسم باعث سنگ کلیه بشه

من هر کاری میکنم حل نمیشه. شما هم امتحان کن. ته شیشه که شیر میمونه بزار یکی دو ساعت بمونه. بعد ته نش ...

نه برا من اصلا اونجوری نمیشه الام ده ماهه دارم میدم🤔

نه برا من اصلا اونجوری نمیشه الام ده ماهه دارم میدم🤔

منم همینو میدم. قبلا یه کارتن گرفته بودم خیلی عالی بود و همچین اتفاقی نمیفتاد. الان ۲هفته هست اون کارانه تموم شده رفتم چندتا تکی خریدم اینجوری بود، بعدم رفتم یه کارتن گرفتم بازم همین مشکل رو داشت. مثل اینکه سری جدیدش اینجوری شده. شاید مال شما مربوط به سریعی قبله. اینایی که من دارم مال برج ۹به بعده.من ۷ماه و نیم بهش نان دادم عالی بود و هیچ مشکلی نداشت ، الان نینیم ۸ماهشه و دو هفته هست همچین مشکلی تو شیرا میبینم