بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تو اب ولرم درس کن خیلی تکون بده کم تکون دادنی اونجوری میشه
خیلی تکون میدم تو آب ولرم هم درست میکنم ولی بازم حل نمیشه. حتی یه مقدار از این حل نشده ها برداشتم ریختم تو آب یه استکان، کلی هم همش زدم ولی توی اونم حل نشد و ته نشین شد. به داروخونه ای که خریدم گفتم، میگفت خیلیا از این موضوع شکایت میکنن، ما هم به کارخونه گفتیم ولی هنوز کاری نکردن.
من هر کاری میکنم حل نمیشه. شما هم امتحان کن. ته شیشه که شیر میمونه بزار یکی دو ساعت بمونه. بعد ته نشین میشه. وقتی میخوای شیشه رو بشوری میبینی حل نشده. هر کاری هم کنی تو هیچ نوع آبی حل نمیشه.من میترسم باعث سنگ کلیه بشه
نه برا من اصلا اونجوری نمیشه الام ده ماهه دارم میدم🤔
منم همینو میدم. قبلا یه کارتن گرفته بودم خیلی عالی بود و همچین اتفاقی نمیفتاد. الان ۲هفته هست اون کارانه تموم شده رفتم چندتا تکی خریدم اینجوری بود، بعدم رفتم یه کارتن گرفتم بازم همین مشکل رو داشت. مثل اینکه سری جدیدش اینجوری شده. شاید مال شما مربوط به سریعی قبله. اینایی که من دارم مال برج ۹به بعده.من ۷ماه و نیم بهش نان دادم عالی بود و هیچ مشکلی نداشت ، الان نینیم ۸ماهشه و دو هفته هست همچین مشکلی تو شیرا میبینم