2777
2789
عنوان

اونایی ک دنبال کار تو منزل هستن بیاین

44236 بازدید | 107 پست

بچها چن تا من میگم چن تا شما بگین

من از بعضیا نتیچه گرفتم

اسکاج درست کردم چن تا فروش رف چن تا موند بعده 3 4 ماه ب فروش رف

زیر شلواری مردونه زنونه و جوراب دخترونه گرفتم از عمده فروشی و دارم میفروشم این خیلی در امدش خوبه

بعده اینم میخوام شارژ ایرانسل هم ب همه چی اضافه کنم و بفروشم

پاکت پول درست میکنم با چسبه ماتیکی و فامیلا از من میگیرن اگ بخوان

کلاه شال گردن و جلیقه بلدم ببافم و بعضیا ب من میگن بباف برام . شما هم اگ چیزی میدونین بگین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی عالیه آفرین فروشگاه آنلاین دارین برای فروش اجناس؟

به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمی‌دانند چگونه نیروی عشق را به‌ انسان ها بدهند و به آن‌ها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین   https://www.goftino.com/c/JtRmeU

من بخام چیری بفروشم تنها کسایی ک نمیخرن اقوامن و اگر هم بخرن پولشو نمیدن

ترجمه کردم و سرمه دوزی کردم اقوام دادن ب من ولی پولی ندادن

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

یکی از دوستای من انواع ترشی خانگی ،رب ، شیرینی نخودچی ،  کبه، سمبوسه ، مواد فلافل، حبوبات پخته آماده ، سبزی اماده اشو قورمع و ...جدیدا هم ماسک درست میکنه میفروشه

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟