2777
2789

من میتونم عشقمو که باهم درارتباطیم با قانون جذب زوددددتر جذب کنم؟؟؟چجوری؟؟؟منظورم واسه ازدواجه زودتره ها

قُربُـــون تَپِشِ قَلبِت بِرَم کِ بِ عِشـــقِ مَن میَتپه💓💍👫🧿مهربونا،میشه یه صلوات بفرستین واسه حاجته من؟ممنونتونم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قانون جذب تا چه حد قدرت داره؟ می تونیم با قانون جذب کرونا رو از کره زمین دور کنیم؟

عزیزم یه همچین چیزی نیاز به ارسال انرژی مثبت در حد وسیعی داره

مثل دعاهای دسته جمعی. که مثلا ۱۰۰ نفر یه ساعت مشخصی جمع میشن و انرژی میفرستن

Dance me to the end of Love...

خدا خیرت بده من چند روزه دنبال همچین تاپیکی هستم خواهر

دوست داشتن خود بهترین حسی دنیاست که انسان میتونه تجربه کند. حتی زیباتر ازینکه کسی دیگری ما را دوست داشته باشه 😍😘برای اولین بار خودت را ببخش 
من میتونم عشقمو که باهم درارتباطیم با قانون جذب زوددددتر جذب کنم؟؟؟چجوری؟؟؟منظورم واسه ازدواجه زودتر ...

عزیزم اول اینکه باید باور به فراوانی داشتی باشی و وابستگی به اون کسی که باهاشی رو از خودت دور کنی

یعنی مطمین باشی که تو لایق خوشبختی هستی 

منظورم اینه که حال خوبت رو وابسته به بودن اون نکنی

بعدش اینکه خواستت رو واضح و با جزئیات کامل بنویس و مشخص کن

بعد درباره این تجسم کن و دست اخر رهاش کن

رهایی یعنی مطمئن باشی بهش میرسی و نگرانی نداشته باشی که پس چی شد پس کی میشه پس چرا دیر میشه

بعد اینکه از خدا بخواه اگر این فرد توی طرح الهیت هست برات نشونه بفرسته

من یک سوال دارم مثلاً راجع به چیزی که میخوایم رو کلن تصور کنیم که داریم؟ یا نه فقط بیگم من به اون چیزی که میخوام میرسم

دوست داشتن خود بهترین حسی دنیاست که انسان میتونه تجربه کند. حتی زیباتر ازینکه کسی دیگری ما را دوست داشته باشه 😍😘برای اولین بار خودت را ببخش 
از کجا میشه فهمید کسی که بهش علاقه داریم تو مدارمون هست یا جذبش کردیم ؟

اول اینکه از درون پاکسازی کنیم

یعنی وابستگی به اون فرد نداشته باشیم

وقتی پاکسازی انجام میشه و اینکه تو در هر حال حالت خوبه، از خداوند بخواه که اگر اون ادم در طرح الهی زندگیت هست نشونه هاش برات پدیدار بشه

اگر مناسبت باشه می مونه

اگر نه هم از مدارت خارج میشه

نکته اصلی اینه که حال خوبت رو حفظ کنی و بدونی در هر صورت خوشبختی حتی بدون اون آدم

اول اینکه از درون پاکسازی کنیم یعنی وابستگی به اون فرد نداشته باشیم وقتی پاکسازی انجام میشه و اینک ...

چطور با قانون جذب اون والستگي رو از بين ببريم ؟؟

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
سلام گلم من اگه کرونا خان رفع زحمت کنن خرداد ارشد دارم هیچی هم نخوندم چجوری قبولی رو جذب کنم مرسی&nb ...

عزیزم نمیشه بدون تلاش جذبش کرد

شما شروع کن و تلاشت رو بکن توی این دوماه

و جملات مثبت تاکیدی برای خودت بنویس و هر روز تکرار کن

هم درباره توانایی و هم درباره قبولی

هر روز با خودت تکرار کن

قدرت جملات تاکیدی خیلی زیاده. و اینم بگم که به معجزه ایمان داشته باش

انشالله موفق میشی