2777
2789
عنوان

میتونم برم فرهنگیان🤔🤔🤔

131 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من دیپلم تجربی دارم میتونم برم فرهنگیان کنکوربدم یانه؟؟ بایدحتما رشته انسانی باشه؟؟؟ 

زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔😔افسوس.... ☹️☹️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی. سنت باید زیر ۲۳باش فقط

من یک دخترم امانه مثل دخترای دیگه من در کودکی سختیای زیادی کشیدم که بعضیاتون شاید توسنای بالاهم تحملشو نداشته باشین  قبلاً توامضام بود اما عوضش کردم چون نمی‌خوام غم گینتون کنم. ولی زورم میاد بعضیاتون زندگی خوبی دارین ولی بزم بهانه الکی میگیرین😐😐 لطفابرام دعاکنیم به هدفم برسم😘😘
منم رشتم تجربیه میخوام برای کنکور انسانی بخونم....از تجربی میشه رف ولی سخته

یعنی با شته خودمون نمیشه؟؟؟ مثلا بیری برای زیست وشیمی واینا شنیدم ابتدایی هم میشه

عزیزم ب دیپلم ربطی نداره چی باسه ولی محدودیت سنی داره باید متولد77/7/1ب بعد باشی

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊
چجوری باید پیش‌دانشگاهی نرفتم برم تجربی یاانسانی

دیپلم داری.....برای ثبت نام کنکور بزن انسانی بعد بشین بخون کنکور بده.....بهترع از انسانی بری منم میخوام همینکارو کنم

پرسپلیسی ام...اهل گلستان....کنکوری...متاهل....تنها❤
دیپلم داری.....برای ثبت نام کنکور بزن انسانی بعد بشین بخون کنکور بده.....بهترع از انسانی بری منم میخ ...

ولی من درسم و ول کردم الان 25سالم نمیشه😭😭🤧

بله میتونی.اگه واقعا به درس هاش مسلط بشی.چون توی انسانی برای فرهنگیان سر و دست میشکنن.ولی من با ۱۲ هزار تجربی پارسال آموزش التدایی و زیست قبول شدم.اگه بتونی رتبت رو به ده هزار برسونی و مصاحبت هم خوب باشه توی تجربی هم میتونی بیاری.البته من سهمیه منطقه یک تهران بودم.سهمیه بومیت کجاست؟؟

زیر ۲۲ باید باشی.میخوای در خواست بده راهنماییت کنم.منم دانشجوی همونجام

نه ☹️☹️سنم 25

نمیشه گلم 

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊